tisdag 28 maj 2013

Kaos-tisdag - med bra träning!

Det blev lite kaos i kalendern i dag men jag är extremt nöjd med att jag petade in ett bra träningspass ändå. Bokad på ett möte klockan åtta trots att jag vanligtvis inte är på jobbet före tio på tisdagar. Men vårt nya kalendersystem tillåter inte att man lägger in olika schema på veckodagarna som det gamla gjorde så det blir lite jobbigt för folk runt om i huset att komma ihåg det så jag försöker vara flexibel när det går! Sen hade jag ett möte 14.30 också vilket effektivt satte stopp för att sticka tidigt från jobbet - därav förmiddagsträning för att få det att bli av.

Möte alltså från 8-9, sen jobbade jag undan lite mails en halvtimme och tog därefter cykeln till gymmet. Praktiskt. Det var rätt folktomt vilket jag tyckte var kalas! Värmde upp enligt Magnus instruktion med 5 min rodd (trots att det är förbaskat tråkigt...) och lite rörlighetsövningar innan jag gav mig på överkroppspasset. Bänkpressen först - jag fixade 40 kg när Magnus passade och hjälpte till men jag hittade inga lämpliga offer att be om passning så jag nöjde mig med 37½ i dag. Helt ok. Sen var det dags för gummiband, Smith, chins och pullups. Gummibandet ger bara preciiiis så mycket hjälp som behövs så jag ska nog bli starkare i chins så småningom! Körde pullupsen med gummibandet i dag också men vete tusan om jag behöver det egentligen. Ska testa att köra utan nästa gång. Axelpress ståendes på ett ben och renegade row betades av, sen core-superset med magliggande på boll varvat med enbenssträck i ryggläge. Avslutade med 10-9-8....-1 burpees+atomic situps.

Passet flöt på bra och det kändes riktigt roligt att träna i dag. Jag som tidigare hade gymfobi saknar numera gymmet när jag inte är där på ett tag! Nu ska jag åka iväg på teambuilding några dagar så det blir inget morgonpass på torsdag och jag tänker inte köra benpass på fredag när jag ska springa jättelångt på lördag. Benpasset får således anstå till nästa vecka och så ska jag skicka iväg ett par tekniska frågor till PT-Magnus för att kolla några detaljer som jag hade glömt bort.

Efter träningen var det retur till kontoret för mera jobb. Lite kaosigt i dag. Och så hejsan hoppsan blev mötet 14.30 ombokat till 15.30. Jag var INTE glad. Det passade mig inte alls att få kalendern omstyrd på det viset! Fast jag gjorde nåt bra av det dåliga och vandrade iväg till favoritstället för att köpa en kaffe och en Raw Food Key Lime pie som eftermiddagsgott. Och så drog mötet inte ut på tiden utan slutade före utsatt tid vilket innebar att jag ändå kom iväg hemåt bara en aning senare än tänkt. Bra! Fast jag är trött i skallen ändå. Det blir så när mina dagar inte riktigt går som jag har tänkt.

Inga kommentarer: