fredag 28 augusti 2015

Freeeedag!

Inte en chans att hinna blogga i går. Tidig morgonkund på gymmet, dusch och fix och vidare till kontoret, jobb, retur till gymmet och fira av vår receptionist som slutar heltidsjobba hos oss men kommer hoppa in som timmis då och då, cykel hem. Hemma strax efter 17, värma mat, äta mat, byta om, iväg till Lund för att instruera NMT, handla på vägen hem, äta, packa väskan och förbereda frukost, duscha, sova. Det var den torsdagen.

Men i dag är det FREDAG och i kväll kommer Joakim hem och allting är mycket bättre fast det är full fart! Dagen började precis som övriga veckan med morgonkund på gymmet och sen snabbrace till kontoret för fredagsfrulle. Helt vanlig arbetsdag där jag fick undan vissa grejer och fick in fler uppgifter. Går inte riktigt åt rätt håll med att-göra-högen denna vecka men månadsbokföringen är åtminstone klar att lämna in och bara några småsaker kvar att fixa på månadsavslutningen så jag kan kasta mig över högarna nästa vecka och förhoppningsvis få undan en del. Sen borde jag vara "on track" igen. I alla fall fram till nästa månadsbokslut, det kör liksom alltid ihop sig sista veckan men jag är så van så det brukar gå bra ändå.

Efter jobbet rullade jag hastigt vidare till gymmet och serverade ett härligt benpass för en kund. Hon ville dö ett antal gånger under passet som brukligt på benpass. Och när vi var färdiga bytte jag om för att köra benpass själv. Blev nåt lite hattigt i dag, gick inte att komma åt racket så jag fick byta ut frontböj mot vanliga benpressar och köra sumomarklyft med lilla skivstången. Hrmf. Jaja, bra pass blev det i alla fall och trött blev jag också, kommer ha träningsvärk i lilla rumpan i morgon!

Mycket praktiskt varade mitt träningspass ungefär samma tid som en brutal regnskur, för när jag var färdig att cykla hem (varför väljer jag att cykla efter benpass? Klantskalle!) hade det regnat klart. Svängde inom thaistället på U-holmen och köpte med mig takeaway hem eftersom jag inte orkade organisera middag. Kom hem, kickade igång en tvätt, klappade katter, åt middag. Plockat och städat och hängt tvätt - nu har jag bara kvar att ta en dusch och förbereda kvällsteet innan jag tar lilla blåa bilen ner till centralen för att hämta hem min rekryt och krama honom hårt och länge. Wohoo, helg!

Inga kommentarer: