tisdag 25 augusti 2015

Sån där återhämtning, ja...

Gårdagen blev helt ärligt inte särskilt vilsam vilket jag egentligen hade behövt efter helgens utmaningar. Men det var tidig start på gymmet, sedan snabbt till kontoret för att jobba en vanlig måndag (en sån där kaosig modell också) innan jag susade tillbaka till gymmet för att beta av ytterligare en pt-timme och sen en pt-kvart som blev konsultation och lite försäljning innan jag joinade kollegorna ute i gymmet för PT-kväll. Sammanlagt en arbetsdag från 07.15-19.30 alltså. Kom hem vid åtta, matade katter, matade mig själv, fixade inför morgondagen, gick och la mig. Vilsamt? Nix.

Ingen rast och ingen ro utan denna vecka är späckad så i morse var det tidig väckning igen. Det regnade och jag velade lite mellan cykel och bil men cykeln vann för jag har torra kläder på gymmet och vill inte sitta i bilkö när jag ska hem! Cyklade i ljummet sommarregn och nästan vindstilla vilket var lite meditativt skönt. Framme vid gymmet vid sju, hängde av mig jackan, plockade handduk och torra kläder och skuttade in i duschen och sen var jag redo halv åtta när min kund dök upp. Snabbt klädbyte och cykelrace till kontoret, ny arbetsdag. Relativt messy i dag också, mycket akutgrejer, för lite gjort på det jag egentligen behövde få uträttat så i morgon blir det fullt fokus och skygglappar på för att få iväg månadsavslutningsgrejerna.

Tillbaka till gymmet för en konsultation med ny kund och när det var klart så satt jag kvar en stund och planerade resterande PT-timmar för veckan innan jag cyklade hem. Min egentliga plan var att springa intervaller med B.A.B.Y. Runners i kväll men jag insåg under eftermiddagen att jag behöver återhämtning för att orka och att kroppen dessutom är hyfsat trött efter helgen fortfarande så jag kommer inte ha nåt vidare tryck i löpningen ändå. Äta, förbereda morgondagen, VILA är alltså det som står på programmet. Har en hel del administrativt PT-arbete att göra men samlar ihop det till effektiv arbetstid i morgon kväll och fokuserar på återhämtning i dag.

Resten av veckan bjuder på nya träningspass enligt nytt schema från Madde, ett instruktörspass på NMT och så kommer Joakim hem till helgen så jag räknar ner :-)

Inga kommentarer: