måndag 31 augusti 2015

Det där med prioritering...

Inte alltid så jävla självklart vad man ska prioritera. Min viktigaste prioriteringslista är äta - sova - kramas. De är alltid viktigast.

Och därför blev det inget styrketräningspass i dag heller fast det stod i schemat, för om jag skulle hinna styrketräna hade jag inte hunnit äta mellan kontorsjobbet och NMT-passet jag skulle instruera. Faktiskt hade jag knappt hunnit hem för att byta kläder emellan. För stressigt och inte ok, negativ inverkan både på träningspasset och på instruktörsjobbet. Plus att det då skulle betyda stor måltid nära inpå läggdags vilket oftast (men inte alltid) betyder att jag sover sämre och det är inte heller bra!

Två PT-kunder i morse, sen ombyte och iväg till kontoret, när jag var färdigjobbad där cyklade jag hem och kokade pasta att äta till kycklingfärssåsen jag lagade i går, och sen hann jag sitta ner en halvtimme och göra ingenting och läsa bok innan det var dags att byta om och rulla till Bulltofta för att jaga 6 glada NMT'are i en timme och en kvart och fika efteråt. Mycket bra. Nej, det blev inte mycket träning för min del i dag men jag får labba lite med resten av veckan och försöka få ihop mina träningspass.

Fast jag klankar inte ner på mig själv över ett missat pass utan i dag är jag snarare stolt över att jag lyssnade på mina inre prioriteringar och insåg att i dag går det inte utan att slå knut på sig. I morgon, däremot, då går det - om jag är effektiv hinner jag klämma ett styrkepass mellan jobb och en vända hem innan jag ska instruera igen. Varför? Jo, för löpgruppen börjar en kvart senare än NMT och jag behöver bara vara där två minuter innan om det krisar - hos NMT ska vi finnas på plats en kvart före passet för att ta emot och introducera eventuella nya deltagare. Det ger mig exakt 28 minuter mer att labba med och det räcker för att jag ska hinna med allting :-)

Inga kommentarer: