måndag 9 november 2015

Ja, det var den måndagen det...

Efter att jag har börjat jobba som PT har måndagar (och tisdagar) blivit helt sjuka. Jag har ungefär 15 eller ibland upp till 18 PT-pass att leverera på en vecka. I de allra flesta fall betar jag av 10 av dessa på måndagen och tisdagen. Av nån anledning är det poppis att träna dessa dagar. Det är också rätt fullt på gymmet så jag tror jag ska börja vara lite mer strategisk och försöka flytta undan några kvällskunder från måndagkvällar för att det är lättare att jobba övriga kvällar då det är lite mindre välbesökt!

I dag var inget undantag. Jag hade bara en morgonkund dock så jag passade på att träna själv direkt i anslutning till det passet. Mage/rygg. Allting hängde ihop bra i dag, vänsteraxeln uppförde sig, chinsen gick bättre än förra veckan och jag kände mig allmänt stark. I morgon bitti är det dags för benpass och det blir antagligen mindre festligt :-D Nöjd med passet var jag i alla fall, snabbduschade och powerwalkade till kontoret och kastade mig över dagens arbete.

Hade sen en kund inbokad 14.30. 14.35 fortfarande ingen på plats, jag slängde iväg ett SMS och fick svar en kvart senare att kunden hade glömt. Ja, i såna fall fakturerar jag ju kostnaden ändå för den timmen kan jag inte använda till nåt - men jag fick en liten paus och hann med en Oatly-latte. Sen kom min 16.30-kund och trodde att vi hade bokat 15.30 men icke.... Så jag var faktiskt rätt förvånad när rätt kund dök upp till 15.30 och var redo att träna ;-)

Jobbade i gymmet till 18.30, bytte om, gick till bilen, skyndade mig hem. Matade katterna som tydligen var utsvultna och inte hade ätit på flera veckor (de ljuger!) och sen mig själv med en snabb omelett med svamp och ost. Välbehövligt. Hungrig trots mellis 14.30 och det var väl inte så konstigt. Efter att ha ätit var jag sådär äckligt redig och diskade undan allting, tömde kattlådor, packade väskan till i morgon och plockade fram kläder att cykla i. Förberedde mellanmål till i morgon också så att de står längst fram i kylen, bara att plocka med. Med allting klart blir det liksom enklare att komma iväg klockan sex i morgon bitti.....

Inga kommentarer: