måndag 2 november 2015

Måndag. Potentiellt stökig dag!

Måndagar är liksom alltid lite småstökiga. Mat- och sovklockan har kastats om lite under helgen och dessutom ska jag vänja mig vid att sova ensam igen så det där med att lägga sig och somna i tid är lite tufft och måndag morgon ringer klockan typ alltid för tidigt. Jag gör precis allt jag kan för att måndag morgon ska gå på räls - förbereder kläder, packning, frukost, mellanmål. Ändå blir det oftast lite kaos!

I dag hade jag två kunder inbokade - en klockan sju och en klockan tio, och däremellan skulle jag hinna träna själv och duscha för att strax efter avslutad andra kund bege mig ut till vuxenjobbets kursanläggning för utbildning under eftermiddagen. Något fick mig dock att kolla pt-telefonen innan jag åkte hemifrån och klockan tio-kunden hade avbokat. Okej. Så då blev det alltså bara en kund och ett eget pass och sen lite ledig tid, så bra! Behövde alltså inte släpa med mig en miljard mellanmål utan bara det nödvändigaste.

Lagom till klockan åtta när morgonkunden var avslutad var jag pigg och vaken och redo för mitt träningspass. Lyfta tunga saker - typiskt bra! Tunga saker var i det här fallet mest mig själv då, passets fokusövning är liksom chins... Ahem. Om jag skulle ta och banta ner mig en 4-5 kilo skulle de bli betydligt lättare känner jag :-D Passet var tufft och roligt, latsdrag och chins och en ny roddvariant och sen en hoper magövningar, värst var sidoliggande höftlyft i TRX. Sjukt vingligt!

Sen pinnade jag iväg till bilen och stack hem. Loggade in på jobbservern, kollade så att det inte var nån paniiiiiik på gång, duschade, åt mellanmål, klappade katter, andades. Sedan cyklade jag ut till kursanläggningen - det är bara 5 km dit så det är mycket smidigare att cykla plus att när typ hela företaget ska parkera där blir det kaos. Cykelturen var ett mycket bättre val! Vi serverades lunch och sen blev det tre timmars intensiv utbildning innan jag kunde cykla hem. Jag trodde att vi slutade 16.30 men det var tydligen 16.00. BONUS: Jag hann hem, byta om, äta middag, ta bilen ner till gymmet. Hade bara räknat med att ha fem minuter hemma och svepa en burk kvarg i farten men här var det lugna puckar minsann, hurra!

Betade av kvällens två kunder och sen kom jag hem igen till kvällsmål och te, älskade te. Har en smått trilskande axel som ska få sig lite kärlek och så ska jag försöka lägga mig i tid men innan dess hinna förbereda för morgondagen som inte riktigt innehåller andningspauser den heller. Att döma efter dagens resultat kan det dock dyka upp oväntade pauser precis närsomhelst så dem ska jag se till att ta vara på!

Inga kommentarer: