torsdag 5 november 2015

Löpsugen...

Löpsuget börjar sätta in som tusan här fast jag är inte helt hundra på att det är en bra idé egentligen. För när jag vaknade i måndags morse så var höger hälsena dubbelt så tjock som vänster - oklart varför. För jag har liksom inte gjort nåt - jo, en skogspromenad i söndags men annars inget påfrestande, bara mitt vanliga! Och jag vill ju springa....

I morse var det i alla fall inget att diskutera om utan det var bara att ge sig av till gymmet för att träna tre kunder som redan i går kväll hade blivit två och så blev det bara en för nummer två hade fastnat i trafiken och kom inte fram. Jahapp. Jag gick och käkade frukost i stället då! Och sen gick jag till kontoret.

Efter kontorsjobb var det retur till gymmet för att ta hand om dagens sista kund, sedan hem till krämig fiskgryta innan jag drog på mig en massa kläder och stack till Bulltofta för PT-löpning. Dagens tema var uppvärmning och tempoväxlingar så vi tränade på det helt enkelt. Diverse uppvärmningsövningar med varför och vad det är bra för, löpskolningsövningar och så en intervallstege nedkapad i kortare bitar så att jag kunde ge lite feedback på löptekniken också. Det var där löpsuget satte in, för jag kände mig (trots träningsvärk i benen) lätt och pigg på löpskolningen!

Vi får se. Det kan bli en morgonrunda i morgon. Och så ska jag träffa Naprapat-Jimmy på eftermiddagen så får vi se vad han säger om hälsenan. Jag orkar inte vila mer. Först var hälsenan eländig och sen när den blev hel och jag skulle börja springa så blev jag förkyld och när jag blev frisk så jobbade jag så mycket att jag inte hann springa. Nu när det ljusnar lite och jag faktiskt hinner springa så ska vi väl inte börja om från början igen?

Inga kommentarer: