torsdag 22 januari 2015

Häpp. Det var den torsdagen det.

Det går undan den här veckan. I morgon är det fredag och det betyder nästan helg!

Började dagen med lite kaos. Jag gillar inte när mina planer blir omstyrda och när jag gruffade lite över att behöva cykla i kylan så tyckte Joakim att jag inte skulle ut och halka på cykelvägarna utan skjutsa honom till jobb och själv ta bilen vidare. Nu hade jag inte riktigt planerat för det scenariot - det innebär nämligen att jag måste snabba mig lite på morgonen och när jag packade mina grejer i går kväll så var det lite med attityden att "resten fixar jag i morgon bitti". Så jag fick gasa lite och fixa det sista medan Joakim skrapade bil så att vi kom iväg i tid.

Efter att ha lämnat av Joakim fortsatte jag till Friskis där jag konstaterade att alla nyårslöften i alla fall inte var där och trängdes på morgonen. Vi var typ 4 pers på hela stora övervåningen vid halv åtta :-) Discopass i dag - bröst och armar. Vågade lite mer i bänkpressen och spräckte den magiska 40-gränsen på femmor i dag, det var jag mycket nöjd med. Kändes dessutom stabilt och inte läskigt. Sen körde jag kabelflyes och dips innan jag gick vidare till tricepspressar och två bicepscurlvarianter i kabelmaskin som vanligt. Efteråt skulle jag bara kolla hur trött jag var i biceps och försökte mig på stångcurl med 20 kg: inte en chans. 15 kg: 3 reps. OK, då var jag så trött som jag hade tänkt mig!

Vidare till jobbet där jag har knappat bokföringsfiler i höghastighet hela dagen, bl a med trevligt sällskap av "Upploppet" i P1 med Kathrine Switzer och Ann-Sofie Forsmark i lurarna. Mycket intressant litet radioprogram, glad att jag fick tips om reprisen! Tänk så mycket man har fått slåss för att tjejer ska få springa långt, och det är inte ens länge sen.

Eftersom det var "vegetarisk dag" i dag enligt projekt "Kickstart 2015" som jag deltar i så skippade jag lunch i jobbrestaurangen och traskade iväg till La Soupe och köpte vegetarisk minestrone med surdegsbröd och färskost till. Passade bra med skrivbordslunch i dag eftersom jag hade en del att göra. 

Handla på vägen hemåt, plocka upp Joakim, köra hem, äta, byta om till långkalsonger och yllestrumpor och sånt, iväg och instruera NMT för 3 stackars frusna själar som inte var frusna så länge de var i mina händer i alla fall! Man hinner med väldigt mycket med en sån liten grupp, de fick ett ganska tufft pass och jag fick planera i farten eftersom vi hann med betydligt mer än jag trodde att vi skulle göra. Mycket löpning varvat med styrkeövningar för att hålla värmen!

Kom hem, var hungrig, drack te, åt äggmacka, strax är det dags att åka iväg och hämta Joakim som har varit på simträning, och sen är det nog dags att duscha och krypa i säng. I morgon ska jag försöka hinna ta hand om mig själv lite mer, i dag är jag T R Ö T T.

Inga kommentarer: