tisdag 20 januari 2015

Trevlig tisdag!

Skippade gymmet i dag för att jag kände mig o-sugen på att trycka mig in bland en massa människor som det brukar vara i januari. Och kanske för att jag känner mig lite o-motiverad just nu för att jag inte riktigt har ett träningsupplägg och målsättningar? Hursomhelst blev det en lite lugnare hemmamorgon innan jag tog mig iväg till jobb. Hade tänkt cykla men det blötsnöade så vägarna var hala som såpa så jag fegade ur och cyklade bort till femmans hållplats i stället.

Helt vanlig arbetsdag utan några större grejer, jag kommer ikapp lite mer varje dag och det känns väldigt skönt att mina kollegor faktiskt har lyckats lösa en massa grejer medan jag har varit borta. Nyttigt för kontrollfreakets hjärna att lära sig att hon kan vara borta från jobbet utan att världen går under :-)

Sen åkte jag hem i gråväder och blötsnö. Tog mig tid att andas och ladda om med ett kort yogapass från Yogobe innan jag fixade mat och förberedde för kvällens pass för B.A.B.Y. Runners Team.

När allt var klart - kläder på eller framplockade, passet förberett, maten uppäten och disken diskad - satt jag och chillade med datorn. Det damp in ett mail från Ylab Education. Med mina tentaresultat. Jag vågade knappt öppna men sen var jag tvungen att fuldansa och jubla lite. Dryga 86% och ett VG har jag håvat in på styrkedelen! Wohoo! Nu är den där PT-licensen verkligen inte långt borta - även om cardiodelen förmodligen också blir utmanande med hela två praktiska prov och ett teoretiskt.

Jubellycklig cyklade jag i halkan ner till Bulltofta och B.A.B.Y. Runners Team. Vi körde uppvärmning och löpskolning och sen blev det 4 x 2 min, 4 x 1 min och 4 x 30 sek. Allt kortare intervaller = allt högre tempo! Efter ett varvs nerjogg gick vi bort till utegymmet där jag utmanade gänget i styrkeövningar utan att ligga ner i blötsnön. Det GÅR att köra stående bålstyrka om man bara är lite kreativ :-) Gänget verkade nöjda med passet och jag var nöjd med egen insats. Typiskt trevlig tisdag. Nu ska jag bara ro resten av veckan i hamn också....

Inga kommentarer: