torsdag 23 april 2015

Avdelningen tveksamma komplimanger

I dag har jag testat det där med att vila igen. 18 km på cykel och 2 PT-pass var ju i alla fall vilsammare än i går om man jämför :-D

Sen start på morgonen tack vare lite senare PT-kund, och när jag cyklade förbi kamrat S hus var hon precis på väg till sitt jobb på cykel så vi hade sällskap en bra bit och det var riktigt trevligt att slippa harva ensam på cykel!

En morgontrött PT-kund fick ett hastigt uppvaknande tack vare genomgång av roddmaskin, ett kortare HIT-pass på knappa 8 minuter och sen teknikgenomgång av knäböj med fri stång. Sen var han vaken i alla fall och jag fortsatte till kontoret.

Under dagen hjälpte jag en kollega med lite grejer via vår internchatt och då föll dagens tveksamma komplimang: "Hela du är ju som en databas!" :-) Jag vet att hon menade det positivt och att hon är imponerad över allt jag har i huvudet "bara sådär" men som komplimang kändes den ändå något intressant. En databas - det låter lite torrt och osexigt tycker jag!

Färdigjobbad satte jag kurs mot gymmet igen för PT-pass med P som alltid är ett glatt och positivt inslag. Som grädde på moset hann jag med ett snack med PT-kollega Z och vår anläggningsansvariga. Vi pratade lite om kunder och hur det går rent allmänt, om tävlingsdieter och go'fika :-D Rätt trevligt att lägga en kvart på.

Väl hemma stod maten i princip på bordet och sen satte jag mig och jobbade undan PT-jobb inför morgondagen och nästa vecka så att jag kan vara ganska ledig i morgon. Jag har tagit en ledig dag från "vuxenjobbet" för att kunna softa lite så det enda jag har schemalagt i morgon är en PT-kund på eftermiddagen. Och så tror jag att jag ska ta en morgonvända till Friskis för att köra mitt eget styrkepass och säga upp mitt kort som jag aldrig hinner använda. Det känns som en plan :-)

Inga kommentarer: