tisdag 14 april 2015

Ytterligare en fullsmockad tisdag

De här tisdagarna, alltså. De tenderar att bli fullkomligt totalt fullsmockade och om EN grej drar över tiden så rasar hela planeringen! Fast även om schemat ser knäppt ut så håller det oftast och om jag bara kommer ihåg att äta enligt plan så ger de här tisdagarna mer energi än de tar. Vi kör en snabbgenomgång - håll i dig, såhär var det:

05.38 väckarklocka - upp, linser, kläder, tandborste, gröt, te, krama sambo. 
06.20 upp på cykeln, cykla till gymmet
07.00 ombytt och klar på gymmet, uppvärmning med hopprep (som om man behöver så mycket mer efter 8 km på cykel men lite muskulär aktivering behövs nog ändå när coachen har skrivit det i programmet). Sen benpass. Jävligt nöjd med 40 kg i frontböj och 60 kg i marklyft, det känns som om det har "lossnat" lite på tunga vikter. Däremot var jag aptrött i benen efter femhundra miljoner utfallsteg med hantlar så boxjumpsen fegade jag på och körde på stepbräda på högsta inställning. Lite säkerhetstänk kan man ha ibland...
08.15 PT-kund. Ett rejält pass för hela kroppen inkl en jägarns massa jobb för bålen som behövdes här. Utmaningar är alltid bra :-)
09.30 jag har släppt ut kunden ur gymmet och kastar mig in i duschen.
10.00 sladdar in på kontoret, ombytt och jävligt hungrig. Stoppar i mig kvarg och bär medan jag startar upp datorn och uppdaterar mig på mailboxen
11.30 lunch - fortfarande hungrig så jag äter skaldjursfylld spätta och sås och potatis och sallad och macka och en halv apelsin!
14.00 sista mötet för dagen slut och jag hinner äta banan och en näve nötter
14.30 stänger ner datorn och kastar mig på cykeln mot gymmet
15.00 PT-kund 2 för dagen. Serverar ytterligare utmaningar, den här gången med fokus ben och bål. Nöjd kund, nöjd PT!
16.15 Efter lite kontorsjobb på gymmet byter jag om och cyklar hem i småregn
17.00 slår mig ner vid matbordet hemma och äter grekisk kycklingsoppa med citron. Gott och mättande! Svarar på mail, dricker te.
17.50 drar på mig extra kläder inför kvällens instruktörsuppgift
18.15 sticker hemifrån, tankar bilen på vägen
18.30 B.A.B.Y. Runners Team. 75 minuters utomhusträning och nej, det har inte slutat regna, det är kallt och blött och lerigt men 13 glada deltagare ger järnet. Uppvärmning, löpskolningsövningar och sen pannbenspasset "Return of the 100 burpees"! 20 minuters löpning med burpees varje minut, 1-2-3...10-9-8...1. Enkelt, tufft, roligt - och i dag ganska så lerigt. Vi kör styrkeövningar i par och alla vågar utmana sina gränser. Härligt! Stretch och "bra jobbat".
19.50 sätter mig i bilen och susar till Coop för att handla nödvändigheter innan jag fortsätter hem.
20.10 kommer hem, matar katter, klappar sambo, matar mig själv. Duscha har jag inte hunnit med än men det ligger väl i planeringen att jag ska hinna med det innan läggdags :-) 

I dag har jag alltså tränat mig själv och gett ytterligare 15 individer en skjuts i sin träning. Det är faktiskt ganska bra jobbat! I morgon - vilodag!

Inga kommentarer: