onsdag 22 april 2015

Vilodag. Teoretiskt sett.

I dag har jag haft vilodag. I alla fall i teorin. För facit "at the end of the day" är att jag har transportcyklat ca 3 mil och jag har instruerat ett NMT-pass där jag sprang, gick, visade övningar, korrigerade och peppade i 75 minuter och vi rörde oss 4-5 km ungefär. Lägg sen till att jag har varit hos tandläkaren (= ångest och en dryg timmes anspänning i stolen) och behövt bli arg på en kollega så fattar ju till och med jag att jag faktiskt kan bli lite trött även om jag har "vilat"!

Det var roligt och välbehövligt att komma ut och instruera NMT. Stort glatt gäng i kvällssolen, vacker utsikt från kossabackens topp :-D, stark kämpaglöd och grym laginsats på alla fronter. Jättehärligt att se! Som gradde på moset fick vi morotsmuffins efter passet, det är rätt bra att ha en NMT'are som har bakning som hobby ibland ;-)

Jag behövde komma ut och röra på mig och rensa lite i hjärnan och jag är definitivt gladare, lugnare och mer i balans nu. Te och fullkornsskorpor med brieost och lite soft soffhäng med katt så laddar jag om för ytterligare en arbetsdag innan jag tar långhelg. Jadå!

1 kommentar:

Ida sa...

Det var den mest aktiva vilodagen jag läst om på länge :D