måndag 13 april 2015

När man kan släppa tyglarna

PT-kund i morse nollsjufemton så det var bara att kliva upp och cykla iväg i samma jäkla motvind som igår. Tufft - fast man är ju vaken när man kommer fram! Fokus på att kunden jobbar med rätt teknik, känner sig peppad, stark, utmanad och nöjd - och kvitto på det blir feedbacken "jag är mycket nöjd med min PT!". Bra start på veckan. Sen tänkte jag egentligen duscha och sticka till kontoret men kom på att överkroppspasset tar max trekvart och om jag skyndar mig i duschen sen är jag på kontoret 09.30 ändå och behöver inte gymma efter jobb. Jag är redan ombytt (nästan) och jag ska ju ändå duscha...

Så blev det. Byte från PT-tröja till träningslinne och full fart in i gymmet för överkroppspass. Uppvärmning och prehab, axlar och bröst och armar färdigtränade på 40 minuter (ja, eventuellt borde jag ha haft lite längre vila mellan mina pullups-set, kanske) och sen snabbdusch och snabbfix och mot kontoret. Klart!

Kontorsjobb. Hålla koll och fakturera och komma ihåg att bekräfta kattens veterinärtid på kontorstid förresten och boka in nästa möte med företagshälsovården och när var nu deadline för den rapporteringen igen? jaha på fredag, ingen panik i dag alltså.. och förresten är det nån som vet var chefen är, jag behöver en signatur - okej, han kommer i morgon, ja då får det väl vänta då.... Håller ordning, håller koll, bockar av, sorterar.

Äntligen dags att cykla hem, nu i medvind - bara att spänna ut regnjackan och flyga fram :-) Högst njutbart och jag vet att Joakim redan håller på med maten så att den är serveringsklar när jag landar hemma. Lyx :-) Med mat i magen bestämmer jag att jo, jag vill hänga med på NMT-passet i kväll, för jag behöver få träna utan att tänka, låta nån annan ha kollen, själv släppa tyglarna. Nyttigt.

Mitt nya pulsbälte vill inte alls prata med klockan och troligen är det nåt fel på sensorn (också) så jag kliver helt utanför komfortzonen och har inte ens på mig en klocka på träningspasset. Kan inte hålla koll på tiden, kan inte kolla pulsen för att se hur jobbigt det är :-) Störtskönt! Vi hinner med mycket på passet. Springer och flyttar runt 10 kg medicinboll, gör situps i takt, släpar "medvetslös" kompis, går i skottkärran, gör diverse varianter på jägarmarsch, kör tre varv GPP, springer några 30-20-10-intervaller och avslutar med 39 upphopp och glada leenden under stretchen. Jag bara hänger med och gör som jag blir tillsagd och får leriga kläder och rufsigt hår och röda kinder. Precis som det ska vara!

Kommer hem till jasmindoftande te och rostade mackor och kvällslugn. Behagligt trött i kroppen. Packar i ordning till i morgon  som bjuder på egenträning (wohoo, benpass nollsjunollnoll, vilken tur man kan ha!) och två pt-kunder förutom då kontoret i några timmar och B.A.B.Y. Runners Team på kvällen. På onsdag har jag vilodag och den lär vara väl förtjänt när vi kommer så långt!

1 kommentar:

Hanna sa...

Det ser ut som du haft en bra dag!