tisdag 20 oktober 2015

Ahhh... SÅ mycket lugnare tisdag!

Om igår gick i 180 mest hela tiden så var det betydligt lugnare att vara jag i dag. Bra att jag planerar en lugn dag efter en kaosdag :-) Visserligen tidig väckarklocka och så kom jag på mig själv med att söla lite och sen glo på klockan och bara "helvete, jag måste iväg om 18 minuter och jag har förfan inte käkat frulle än, nu får jag snurra på!" Jaja, det gick - det mesta av frukost-teet fick åka med i termosmuggen för det hann jag inte dricka. Cyklade till gymmet, hade 8 minuter på mig för toabesök, hårfix och hälla i mig te, och sen hade jag två kunder innan jag hade tid att duscha och dra till kontoret.

Något irriterad arbetsdag (främst för att huvudkontoret sitter och ändrar på sina egna regler och berättar det i efterhand, det är liksom inte superenkelt att göra rätt med de förutsättningarna!) men med en bra walk&talk före lunch och lite andra grejer som löste sig.

Och sen - var jag faktiskt ledig. Cyklade till Davidshall och inom Lotta Love för att köpa en Acai Bowl som jag tänkte ha till kvällsmål och sen hade jag tid bokad för att fylla på fransförlängningen. Fortfarande så nöjd med det valet, det är otroligt praktiskt! Cyklade hem efter 45 minuters vila på behandlingsbritsen och värmde en portion fiskgryta, det satt fint för jag var ganska hungrig. En timmes "administrativt arbete" har jag hunnit med - betalat räkningar, skrivit rent och skickat ut träningsprogram och lite sånt.

Ska nu sätta mig med en mugg te och kriga med 90-dagarsincheckningen i Daily Greatness Journal!

Förresten har jag fortfarande brutalt mycket träningsvärk. Överallt. På jättekonstiga ställen....

1 kommentar:

Nellie - the Flying Hippo sa...

Det där Lotta-stället verkar ju hur trevligt som helst. Hoppas få tillfälle att titta in en dag. Förresten, har du sett Saras träningslista. Det skulle vara kul att läsa om dina funderingar på frågorna. :) Kram