torsdag 1 oktober 2015

Lååång arbetsdag - nu långhelg!

Min arbetsdag började på gymmet halv åtta med en PT-kund. Därifrån rask marsch till kontoret för en dags jobb. Färdig med månadsbokslut, ordning på diverse grejer, jobba ikapp sånt som har hänt medan vi har varit borta i två dagar. Halv fyra travade jag retur till gymmet, fixade i ordning lite grejer, handlade en kaffe hos grannen, hanterade admin och sen betade jag av två PT-kunder och en konsultation med ny kund innan det var dags att åka hem. Hemma var jag halv åtta. Lång dag för mig alltså - men värt det, för i morgon är jag ledig.

Jag skulle ju ha tränat med Madde i morgon men så blev det inte pga förkylningen som inte riktigt vill som jag vill. Men det betyder också att jag åker hemifrån betydligt senare i morgon än planerat vilket betyder TID ÖVER. Ingen stress och panik med att packa och städa i kväll utan en lugn kväll med katterna i soffan och te i stora temuggen. I morgon förmiddag hinner jag med det jag ska göra utan nån större panik, planera nästa veckas PT-timmar och ändå komma iväg i tid.

Sen får vi se hur mycket jag kan vara med på Runners Convention - det kanske bara blir titta på och yoga eller så blir det fullt ös. Förkylningen skulle kunna försvinna ganska snabbt känner jag, eller så blir den värre. Anyway, jag får spendera helgen med Joakim och äta hotellfrulle och det är jag enormt glad för! Diverse oinbjudna besökare göre sig icke besvär i helgen, katterna har inneboende (och SJUKT STARK!) kattvakt :-)

Inga kommentarer: