måndag 19 oktober 2015

Tolv timmar iväg. Helt vanlig måndag....

Gomorron - redan 05.38 ringde klockan (alltså ja, jag fixar inte att ställa klockan på hela nollor eller femmor och jag gillar jämna siffror bättre än ojämna....). Upp, frukost, stoppa mellanmål i träningsväskan, komma iväg. Logistiken sabbades nåt lite av att det tydligen frös på i natt så jag fick skrapa rutorna, där rök mina tre minuters reservtid! Men jag hann ändå. Ställde bilen på vuxenjobbet, snabbmarsch till gymmet, in, klädbyte, dricka BCAA, ta hand om kund.

Så fort kunden var färdigtränad bytte jag PT-tröjan mot träningslinnet och drog av mig överdragsbrallorna för att plocka ihop mina grejer och gå ut i gymmet och träna själv. Tredje styrkepasset på tre dagar - egentligen inte optimalt, men det blev så. Just den här gången. Eftersom det blev ben i lördags och disco i går så gick det bra att rocka loss på det schemalagda rygg/magepasset i dag. Jag blev positivt överraskad över att jag inte har tappat så mycket i chins, jag tror jag kanske har vunnit på att jag körde en hel del aktivering av ryggmuskler både i tisdags och i lördags! Och ibland blir man stark av att vila...

Hela passet var riktigt bra, bra vikter, bra kontakt, tuffa magövningar - precis som det ska vara. Jag var rätt nöjd när jag skyndade mig in i duschen och sen snabbt vidare till kontoret!

Sen vart det lite kaos med avbokningar och ändringar av PT-kunder men jag fick ihop det till slut. Efter avslutad kontorsarbetsdag gick jag retur till gymmet för att träna fyra kunder på raken och i enlighet med veckans fokusområde såg jag till att klämma en burk kvarg innan jag drog igång. Inte för att jag var hungrig egentligen men jag hade hunnit bli det innan jag hade en rast där jag kunde äta!

Fyra kunder - en ny, tre bekanta - betades av, och sen bytte jag om och traskade tillbaka till bilen för att komma hem. Stoppade mat från i går i mikron och matade katterna medan min mat värmdes för att kunna äta i lugn och ro. Alla matade och nöjda vid åtta så att jag kunde sätta mig med en kopp te. Jag har tre träningsprogram att skriva rent och skicka ut och ett 90-dagars-checkin i Daily Greatness Journal men det får vänta till i morgon kväll då jag ska sätta av en timme för administrativt arbete och sånt. Inte i kväll, jag orkar inte tänka ändå ;-) Tur att resten av veckan blir lite lugnare efter denna rivstart...

Inga kommentarer: