torsdag 22 oktober 2015

Spaghettiben!

I morse efter att ha tränat min tidiga morgonkund var det dags för egenträning. Benpass. Ahem. Det där ytterst vidriga benpasset som inleds med utfallsgång i flera kilometer och en miljon enbensböj (sk pistols) med en TRX som hjälp. Sen känns benen som spaghetti och då börjar det roliga på riktigt!

För då är det nämligen marklyftsdags och i dag hade jag gett mig sjutton på att jag skulle kunna lyfta min egen kroppsvikt åtminstone. Det var inte helt lätt - det där med tunga lyft är verkligen färskvara och behöver lite jobb innan det kommer tillbaka - men det gick. Två prydliga set på kroppsvikt lyckades jag klämma. Sen krigade jag mig igenom de sista fyra övningarna i passet och dog lite ;-)

Skakiga spaghettiben släpade mig in i duschen och vidare till kontoret. Där gick det faktiskt ganska bra och jag har varit nitiskt noga med mellanmålen i dag, ett rejält eftermiddagsmål bestående av kvarg, knäckemacka med ost och lyxjuice intogs innan jag tog mig an eftermiddagskunder och sedan åkte hem.

Snabb middag, ombyte och ner till Bulltofta för att konstatera att kvällens PT-löpgrupp fick flyttas pga för lite uppslutning. Tekniskt sett borde jag bara ha kört löpning med den deltagaren som dök upp men jag kunde inte med att köra på det viset utan flyttade resterande pass en vecka så får så många som möjligt ut så mycket som möjligt av den träning de har betalat för. Jag åkte hem igen och chillade och klappade katter i stället!

Jag misstänker att mina ben är riktigt möra i morgon men de är i alla fall starka och snygga :-)

Inga kommentarer: