tisdag 27 oktober 2015

Fullt schema. Som vanligt. Fast jag hinner med egenträning också!

Den här veckan har jag lagt in egenträning i schemat och jag försöker hålla alla sista-minuten-kundbokningar borta från de timmar jag har vikt för mig själv. Det är så himla viktigt att jag hinner träna själv också om jag ska orka ha energi och kreativitet!

Gårdagen var lång. Morgonkund, kontorsjobb, kunder 14-16 och sedan PT-kväll 16-19 vilket innebär möten med nya kunder, spontan minicoaching, vägning, mätning, träningstips, kosttips. Helt enkelt att bjuda på lite smakprover av det som vi PT'ar kan! En rolig dag som faktiskt gav energi men givetvis var jag trött på kvällen och sov som en stock i natt.

I dag då? Jo, jag hade kunder inbokade 06.45 och 08.45 och däremellan fanns det ju en fin liten timme att lägga på egenträning. Bra va? Så fort första kunden hade lämnat bytte jag om i rekordtempo och kastade mig ut i gymmet och var Hulken. Alltså på allvar. Jag har ingen aning om var det kommer ifrån men mina 5 set chins blev i dag 3-3-3-2-2 repetitioner. Yes! Ökade i både stångrodden och kronlyften också och kände mig stark i magövningarna som avslutade passet. Var riktigt, riktigt nöjd när jag i full fart galopperade in på PT-kontoret, kastade i mig proteinshake, bytte till PT-tröja och skuttade ut till min kund.

Sedan blev det lite trist eftersom varmvattnet var avstängt så för en gångs skull blev det bara "raggardusch" och sminkning innan jag gick till jobbet. Pallade inte duscha iskallt faktiskt!

Efter avslutat kontorsjobb och möte joggade jag retur till gymmet för att serva ytterligare en kund innan jag stack hem en sväng. 75 minuter hemma innan jag måste iväg till B.A.B.Y. Runners Team och det är ju oceaaaaner av tid liksom :-D Äta mat, fixa te, dricka te, packa i ordning grejer inför morgondagen, chilla lite, prata med Joakim hann jag också med innan jag drog på mig reflexjackan och stack ner till Bulltofta.

Fem frusna löpare fick snabbt upp värmen med uppvärmning och en massa löpskolnings- och koordinationsövningar innan jag släppte iväg dem på 5 varv 30-60-90-intervaller. Grym envishet i det gänget alltså - så himla kul att se! Månen lyste så starkt att vi kastade skuggor men det kändes ändå mörkt såhär första veckan efter övergång till vintertid. Vi vänjer oss nog. Efter intervallerna blev det lite teamstyrka varvat med korta löpsträckor för att inte frysa och så en kort stretch innan vi avslutade passet.

Det ÄR roligt att löpcoacha. Även i mörker! Och trots att jag har jobbat långa dagar i går och i dag så känner jag att det fortfarande hänger ihop, jag är inte sönderstressad och sliten. Så länge jag kommer ihåg att äta mina mellanmål och lägga mig i tid. Vilket jag således ska ta och göra - i dag också :-)

Inga kommentarer: