fredag 23 oktober 2015

#friyay och #discofredag!

Hade typ världens bästa fredagsschema i dag. En kvart extra hemma på morgonen räckte till att kasta in lakan i tvätten och sitta ner framför nyhetsmorgon en stund innan jag tog bilen till jobbet. Jobbade från halv åtta och hade första PT-kunden klockan två vilket innebar att jag lämnade kontoret halv två och hade gjort färdigt dagens kontorsjobb.

PT-kund klockan två och nästa halv fem = 1½ timme däremellan för egen träning och mellanmål. JA! Perfekt, tänkte jag när jag sydde ihop mitt veckoschema. Ännu mer lämpligt att det var överkroppspasset som kvarstod att få gjort på gymmet - det kändes liksom lite #discofredag. Det var relativt lugnt på gymmet så jag kunde pyssla med mitt i lugn och ro.

Jag kan ju säga att precis som tunga marklyft så är även enarmsarmhävningar färskvara. Fy tusan så eländiga de var i dag.... Däremot hade axlarna tydligen mått bra av lite vila och prehab för det fanns finfin power i axelpressar och sidolyft :-) Passet avslutas med magövningar och sen kände jag mig lagom mör och satte mig på mitt kontor med en proteinshake och chillade lite innan det var dags för veckans sista PT-kund. Sen när han var fredagsfysad och klar var det dags för mig att ta helg.

Eller nästan. För jag var hemma kanske tjugo över sex och Joakims tåg var inne tio i åtta. Återstod alltså en dryg timme där jag främst behövde ÄTA MAT och sen kändes det som en jättebra idé att hinna borsta katter och dammsuga. Resterande pyssel får helt enkelt vänta till sen för nu är det hemmahelg! 

Inga kommentarer: