fredag 9 oktober 2015

Äntligen fredag!

Den här veckan har det inte varit nåt större fokus på egenträning vilket innebär mindre bloggmaterial - och så har tempot dessutom varit ganska högt. Men nu är det fredag!

Onsdag kväll instruerade jag NMT med en fortfarande ganska så rosslig hals och så blev det tidig läggning och faktiskt god sömn tack vare hostmedicin. Bra återhämtning. I går var jag tidigt, tidigt på kontoret, jobbade till halv två, galopperade till gymmet för projektmöte, hade 45 minuter mellan mötesslut och kund och hann sticka till thairestaurangen och hämta mat och slänga i mig. Tränade kund, åkte hem, bytte om, drog till Bulltofta för att instruera PT-löpning i grupp. 4 anmälda men 2 med förhinder denna första kväll så det blev lyxträning för 2 återstående. Småregn och höstrusk fick inte störa utan vi körde på med löpteknik och övningar och teknikintervaller.

Tidigt till kontoret igen i dag och jag har fått möjlighet att spika med min chef att jag på försök går ner till 60% arbetstid där från 1 november vilket innebär lite mer tid att vara PT och lite mindre chans att jag jobbar ihjäl mig :-D Halv tre snabbade jag mig hem för att hinna dammsuga och få i mig lite mellanmål innan jag styrde bilen tillbaka till gymmet för att träna två kunder. Fixade lite admin och sånt och sen drog jag på mig överdragsplaggen och åkte iväg för att storhandla. Tänkte att det skulle vara lite tomt på Maxi en fredagkväll vid sju men det var inte riktigt så det var utan det var rätt gott om folk! Lyckades ändå få med mig det jag ville ha till helgen och till matlagningsbonanza på söndag så att jag kan förbereda mat för veckan.

Middag då? Nej det hanns inte med utan jag käkade en banan och så hade jag 12 minuter på stationen medan jag väntade på Joakims tåg så jag drack en chailatte. Och när jag väl hade fått med mig rekryten hem blev det grova mackor och nykokta ägg. Good enough. Nu är det fredag och helg och vi är tillsammans igen och det ska bara njutas! Sen tänker jag vara frisk och dra igång min träning igen på måndag. Faktiskt.

Inga kommentarer: