lördag 26 december 2015

Det bästa med julledighet...

...måste ju vara att jag kan hasa runt i mysbyxor nästan hela dagen :-) Vi är lika hemska på det båda två. Tar på oss jeansen när vi ska ut och handla eller ut på stan, men så fort vi kommer hem och vet att vi inte ska iväg nåt mer så är det mysisar som gäller. Tokskönt!

I morse skulle Joakim upp och äta frukost med grabbgänget men jag lyckades somna om en timme till innan jag masade mig upp, åt frukost och sedan såg till att få dagens yogapass i #21dagarmedyoga överstökat. Jag VILLE skolka, jag ville skjuta upp... särskilt när jag såg att det var nästan en halvtimme långt. Men jag vill också försöka lära mig att få en bättre och tryggare relation till yogan och klara av att koncentrera mig i lite längre tid. Så jag krigar på!

Sen har vi handlat och jag passade på att ta en dusch innan jag skulle in och fixa iordning mina fransar på stan och medan jag var där gick Joakim och tränade så då har vi båda två fått dagens måsten överstökade. Således - kväll i mysbyxor :-) Krig råder i TV-soffan då Downton Abbey krockar med Black Hawk Down i kväll. Vi får väl se hur det blir med det.....

Inga kommentarer: