tisdag 15 december 2015

Ett benpass, ett löppass och lite planeringstips!

Den här veckan kommer gå till historien som min bäst planerade och prioriterade vecka ever. Antingen börjar jag få in snitsen eller så kommer det gå fullständigt hotellvätte resten av veckan :-D

I går var veckans låååånga dag. Började med en kund 07.15 och när vi var färdiga bytte jag om och körde mitt eget benpass. Lusten var väl inte så jättestor men det blev gjort och det blev bra. Bonus var att både knäböj och marklyft tydligen har mått bra av allt tekniknötande med skivstång i fredags, det kändes betydligt lättare och bättre än det har gjort på länge så jag var väldigt nöjd! Under dagen rasslade det in en avbokning som frigjorde lite välbehövlig tid i dag så schemat blev ännu bättre i veckan.

Sen galopperade jag till kontoret och gjorde det som behövde göras och på eftermiddagen tillbaka till gymmet. En kund, två konsultationer och ytterligare en kund senare var klockan halv åtta och det var dags att åka hem. Kom hem, åt mat, klappade katter, packade i ordning för dagen i dag och blev sen "akut kraschnödig" så jag fixade det mest nödvändiga och låg i sängen typ kvart över nio. Prioriterade inte att blogga i det läget....

Dagen i dag började också med en kund och när jag hade släppt ut henne ur gymmet hade jag exakt 52 minuter till nästa kund. Vad hinner man med då? Jo, springa en kortis (11 minuter ut, 11 minuter hem = 3 km avbockade), hämta kaffe och smoothie, snabbdusch, dra i sig kaffe och smoothie :-) Nästa kund bjöds på några tuffa cirkelpass för hemmaträning och sen var det dags att jogga mot kontoret.

Och sen - ja, sen var jag ledig. Halv fyra alltså. Magiskt. Hemma vid fyra. Evigheters evigheter kvar av dagen ju! Drack te, fixade med ett hemligt juligt projekt, åt mat, chillade med katter, läste bok, tittade på julkalender. Totalt njutbart. Har ju redan tränat i dag så jag känner mig toknöjd!

Planeringstips härifrån: Leta luckor. Hitta dem i kalendern. En knapp timme är inte mycket men det var min egentid i dag. Samma sak i går - jobbar man mer eller mindre från halv åtta till halv åtta så behövs den där egentiden för träning och dusch, som en andningspaus. Jag älskar när jag får till dem, de ger mig energi för resten av dagen. I dag har jag studsat runt hela dagen av energin från min kortkorta runda i morse (och eventuellt kaffet också). I morgon blir det förhoppningsvis likadant för då blir det discopass :-)

Inga kommentarer: