söndag 27 december 2015

Yogaspring. Springyoga. Springa och yoga?

Ja, varför inte. Jag skulle ju ändå yoga så då kunde jag lika gärna springa en vända först. Efter att ha spenderat förmiddagen på mellandagsrea för att handla julklappar (ibland är det typ asbra att fira jul den 28 december, mer klappar för pengarna!) och en lätt lunch (smoothie och macka) bytte jag om och gav mig ut i gråvädret. Det var inte jättelätt att springa i dag, det blev både lite magkramper och lite håll mellan varvet men 5 lugna km fick jag i alla fall ihop.

Sen rullade jag ut mattan och kämpade mig igenom dagens yogapass. 30 minuter med fokus på balans kan vara nog så utmanande efter en löprunda men det är ju alltid skönt när det är över och även i dag var jag tacksam för att ha antagit utmaningen #21dagarmedyoga. Jag märker att det är bra för mig, att kroppen blir mer balanserad, att jag hittar fokus och lugn.

I kväll då? Ja, det är dagen före "julafton" och det innebär paketinslagning och konstruktion av julrim i sällskap med ett glas glögg. Precis som traditionen bjuder - oavsett datum! Men först ska vi laga middag, jag såg Jennie Walldén laga en timjan- och citronkyckling på Nyhetsmorgon i går som såg så otroligt god ut så den ska vi göra ett försök med!

Inga kommentarer: