fredag 18 december 2015

Finfredag. Mysfredag!

Ja det blev ju inget vilt festande igår så det var inga problem att gå upp i morse. Skippade däremot morgonjoggen för jag insåg att jag hade tränat ganska tufft 5 dagar på raken och kanske skulle må bra av en vilodag också! Även om kroppen just nu känns stark, hållbar, superpigg... Det blev lugn frukost framför nyhetsmorgon i stället. Också skönt!

På jobbet var det lite "sista skoldagen"-stämning - många som går på semester nu i dag men jag jobbar lite till för att bli färdig med sånt som måste in innan årsskiftet. Efter lunch var det "julfika" med några av företagets höjdare och efter det avslutade jag det som behövde avslutas innan jag gick. Jag ligger fortfarande före mitt schema och håller tummarna för att det håller i sig till på tisdag då jag checkar ut för julledighet!

Jag knatade till gymmet och tog hand om några kunder. Där börjar julefriden också landa - betydligt färre som fredagstränade än det brukar vara! Vid sextiden var jag färdig och ombytt och på hemväg för att fira fredag. Och väldigt hungrig.... I kylskåpet hittade jag lite champinjoner och tillsammans med en skvätt vitt vin, lite skinka och en klick grekisk yoghurt blev det en okej pastasås till en portion spaghetti.

Lite arbete på hemmaplan stod på programmet - tömma diskmaskin, dra igång diskmaskinsrengöring, kasta in en tvätt, gå en vända med dammsugaren och plocka undan lite disk. Så, klart för helg :-) I morgon väntar mera PT-jobb innan "soldatens hemkomst"! Och så tänkte jag nog träna själv. Lite sån där oplanerad träning, bara sånt som är roligt och utmanande, ni vet...

Inga kommentarer: