lördag 19 december 2015

Lördag. Vad kan man göra med en sån?

Jag sov inte särskilt gott i natt (det blåste typ storm utanför fönstret eller nåt) men när väckarklockan ringde gick jag ändå upp, packade mig i ordning och drog till gymmet för att hinna träna innan dagens två kunder. Lika bra att ha det gjort ;-) plus att det är skönt att få lite fart på kroppen innan jag ska vara PT.

Det blev ett hopp-och-lek-pass - lite som behövdes, lite som är roligt. En rejäl omgång kärlek för rotatorcuff och övre rygg, lite lats, lite rodd. Sen diagonallyft på stor balansboll för det s k "bakre krysset", skalbaggen och skalbaggens kusin som jag kallar dyngbaggen, och så avslutade jag med lite triceps- och bicepsövningar som belöning ;-)

Sedan hade jag två PT-kunder som var superinspirerande på var sitt sätt och som gjorde mig glad att jag valde att jobba denna lördagförmiddag då alla andra tydligen var lediga och gymmet var ganska tomt!

Med dagens jobb avklarat var det dags för mig att ta en välfortjänt dusch, lasta ut mina grejer i bilen och ta mig till Malmö C för att vänta på Joakim som var på hemväg. Om tåget var i tid? Nix. Typ 20 minuter sent.... men äntligen fick jag hem soldaten och vi parkerade även hans packning i bilen för att äta lunch på Vigårda innan vi rullade hemåt.

Sen var det två trötta individer som campade i soffan med endast ett avbrott för att äta middag (takeaway smörrebröd som inhandlades på Centralen). Det har varit en intensiv vecka och jag behövde helt klart varva ner och göra ingenting ett tag! I morgon - inga väckarklockor, inga tider att passa. Heaven. Sedan bara två arbetsdagar kvar innan jag är julledig. Och soldaten stannar hemma ända fram till trettondagen. Underbart :-)

Inga kommentarer: