lördag 5 december 2015

Tillbaka på brottsplatsen..

..ja, gymmet alltså. Äntligen!

I morse vaknade vi som vanligt tidigt. Jag tänkte somna om när Joakim gick upp men lyckades sådär så jag var ändå uppe kvart över sju. Te och frukostsmoothie framför Nyhetsmorgon och sen betalade jag räkningar, skickade iväg fyra viktiga mails och planerade samtliga PT-pass för kommande vecka.

Lagom tills Joakim kom hem var jag redo för en dusch och sen gav vi oss av för att hänga på låset när Emporia öppnade. Viktig shopping-expedition: En kostym. Det tog ett tag men blev bra, och så lyxade vi till det med sushilunch innan vi åkte hem. Eftermiddagste och lite soffläge och sedan packade vi iväg oss till gymmet. Där var det hyfsat lugnt och skönt en sån här ruggig lördag.

Jag påbörjade de passen jag skulle ha dragit igång i början av veckan. Således - rygg och mage på tur. Madde har varit särdeles sadistisk den här gången och förutom chins och annat "basic" lagt in både stångrodd med gummiband (fäst bandet i stången och stå på det = extra motstånd) och sidovickningar i TRX som är jobbiga nog som de är men numera får jag bara ha en fot i TRX'en medan den andra balanserar fritt. Hrmf.

Det kändes bra under passet, jag kände mig stark och trygg, men efteråt blev jag alldeles skakis och fick fylla på med mellanmål hemma. Fick undan en hög tvätt och sedan tog vi bussen in till stan eftersom Joakim längtade efter weissbier och tysk mat. Jag var inte sen att hänga på och avnjöt en enorm wienerschnitzel och en no-nonsense Apfelstrudel med en hemkryddad julsnaps till. Gott!

Kvällströtta som vi är kom vi hem hyfsat tidigt och kvällen avslutas i soffan med Downton Abbey och en mugg te innan läggdags. Finfin lördag. Söndagen ska bli lika fin!

Inga kommentarer: