måndag 18 januari 2016

Mjukstartar veckan

Det här som skulle ha varit en hektisk måndag blev en ovanligt lugn sådan och jag njuter av mjukstarten.

Till en början fick jag vakna och äta frukost tillsammans med Joakim vilket alltid är bra :-) Sen tog vi bilen ner och ställde vid kontoret för att promenera till gymmet där Joakim skulle träna och jag hade en PT-kund. Trodde jag alltså. För kunden hade glömt bort tiden alldeles så då fick jag gå tidigare till kontoret i stället.

Morgontid hos naprapat-Jimmy. Som inte alls var nöjd för jag har tydligen varit så duktig att jag har ådragit mig senskideinflammation i hälsenan. Bra jobbat, heja mig! Det sätter ganska effektivt P för eventuell löpning den här veckan i alla fall. Stötvågor, akupunktur, ordination om att äta ibuprofen och även smörja med antiinflammatorisk gel för att få inflammationen att lägga sig. Återkoppling och ev återbesök i slutet av veckan. Sjukt irriterande men jag har tagit mig ur motivationssvackan nu, hoppas jag, och lagt in tid för egen träning i veckan.

Medan jag var på kontoret och jobbade undan en hel del som låg kvar sen förra veckan så rasslade det in avbokningar. Vis av förra veckans erfarenhet hade jag bokat med "väntlista" denna vecka och hade således kunder som gärna ville ha vissa av de pass som blev lediga. Mycket bra. Och på köpet fick jag en sen avbokning av dagens sista pass som innebar att jag kunde åka hem redan vid tre.

I kväll var det tanken att jag skulle instruera NMT men jag var så intelligent att se till att hitta en annan instruktör till passet eftersom jag under helgen konstaterade att hälsenan förmodligen inte skulle vara springbar i dag och det var väl tur att jag resonerade så för annars hade Jimmy nog skällt ännu mera på mig! Så jag har tittat på dåliga tv-program, druckit te, klappat katt, läst bok och ätit mat - och kört en maskin tvätt. Och klockan är ändå inte läggdags.

I morgon blev också en lite lugnare dag efter lite avbokningar. Jag börjar visserligen tidigt men sen har jag 2 timmar på mig att träna och duscha innan det kommer en kund till och sen efter det ska jag till kontoret. Långt kvällspass på gymmet men med mjukstart i dag och lugn förmiddag i morgon går det nog jättebra!

Inga kommentarer: