söndag 10 januari 2016

När en har gjort precis alla måsten före lunch...

Yogat. Sprungit (typ). Förberett veckans PT-pass och besvarat alla mails. Ska således bara laga mat och packa väskorna! Fruktansvärt organiserat för en söndag, till och med på det här bygget :-)

Joakim hade ställt klockan till halv åtta och jag skärpte mig och gick upp och åt frukost direkt. Gröt med en skopa proteinpulver och en stor mugg te. Gomorron! Efter frukost och lite nyhetsmorgon (livesång med Calaisa, inte dåligt!) drog Joakim till gymmet och jag drog på mig tightsen och plockade fram yogamattan. Dagens pass i #21dagarmedyoga var nämligen krigarpositioner och jag tänkte att det antagligen skulle hjälpa mig att lösgöra höfter och höftböjare inför min planerade löprunda.

Passet blev en ögonöppnare och jag är tacksam för att Anna har gjort de här 21 passen tillgängliga. För sh*t vad jag har fuskat med höfterna tidigare i krigarpositionerna, bara tagit ut rörligheten och hängt i höftleden i stället för att vara aktiv och närvarande. Jobbigt, men nyttigt! Passen finns tillgängliga på youtubekanalen om du är nyfiken :-) så kan du börja dina 21 dagar precis när det passar dig!

Jaha, efter yogan var det ju dags att dra på löparkläderna och sticka ut. Kroppen kändes seg och tung, jag trodde jag skulle vakna till lite av yogan men njaeh, knappast. Visst sitter fredagens pass i musklerna fortfarande.... Löpningen blev sådär, helt ärligt. Dels gick det segt och dels gick det inte att springa där jag hade tänkt utan mina fina mjuka stigar var isiga som sjutton eller till och med växelvis is och lerpölar så att man kunde halka på isen och hamna i en lerpöl. Mysigt värre... Trasslade ut mig från skogsplätten och tog en liten villagata som var ännu värre, hittade en bit kommunal cykelväg och en hyfsad trottoar innan det blev isgata igen och sen HURRA 2 km kommunal cykelväg hemåt :-) Inget större flyt i löpningen men det blev gjort.

Kom hem, värmde upp mig med ett glas utspädd alkoholfri glögg och satte mig och jobbade undan administrativt PT-jobb. Besvarade mail, flyttade pass i kalendern, skickade iväg lite infomail, planerade alla klienters träning för kommande vecka och planerade in mina egna pass på ett vettigt sätt. Ibland innebär kunders önskemål om flyttade pass att min egen träning blir lidande men den här gången lyckades jag faktiskt få loss två timmar som jag själv behövde och kunde därmed optimera även min egen träningsvecka!

Sen kom Joakim hem och lagade lunch och jag smet in i duschen och sen var jag faktiskt ganska nöjd med att allting var avklarat för dagen. Lite matlådor och annan foodprep måste lösas, fick precis en genialisk idé på temat chiapudding som jag ska testa och se om den är en vinnare.

Inga kommentarer: