fredag 1 januari 2016

Snornos, nackspärr, promenad och nyårsdagspizza....

Jag brukar alltid låta nyårsdagen vara nåt slags förutsägelse för resten av året och försöker göra det till en bra dag just därför. I år hoppas jag dock inte att det stämmer för jag önskar mig inte så många fler dagar som denna :-)

Under kvällen igår nös och snöt jag mig igenom nyårsmiddag, film och nyårsklockor och gick sen och la mig vid halv ett när det värsta smällandet var överstökat. Jag var rätt medveten om att det nog var en förkylning på gång men bombade på med Coldzyme och te med honung om vartannat för att göra det bästa av situationen.

I morse vaknade jag med hela skallen full med snor (det kändes i alla fall så!) och på köpet har jag legat konstigt på en axel så jag har nackspärr. Inte mysigt. Inte alls faktiskt. Lite te och lite frukost (avokadomackor!) gav dock energi och sen hade anmälningen till Blogger Boot Camp öppnat så jag skyndade mig att få in min anmälan så att jag kunde få plats på de pass jag ville. Har bl a anmält mig till en workshop i handstående - ska 2016 bli året då jag får kläm på att vara upp och ner? Hoppas det!

#21dagarmedyoga pågår ju fortfarande så jag betade av pass 8 före lunch (heja mig!) och efter lunch drog jag på mig varma kläder och så gick vi ut och gick en runda på typ en timme i dimman. Gråtrist dag, blek sol genom dimma, men vi kom ut i alla fall. Möjligen lossnade det lite i luftrören också av frisk luft, det kändes i alla fall bättre sen. Lite Vinterstudio och Kalle & Chokladfabriken på det och så blev det traditionsenlig nyårsdagspizza - dock med pizzakit för det är både godare och trevligare än att vänta på flottig kebabpizza!

Planer för 2016 då? Jodå, de finns:
- Stävie Trail 13 km
- Blogger Boot Camp
- Sydkustloppet
- ett maraton eller ett ultramaraton eller (helst) bådadera om jag hinner
- 120 kg marklyft = fortsätta styrketräna!
- yoga mera, #21dagarmedyoga är en bra början
- få flyt på löpningen igen, springa 1000 km totalt i år
- fortsätta prioritera min egen träning när jag veckoplanerar
- ta mig ut oftare även om jag inte har möjlighet att springa, en promenad kan jag både hinna med och behöva mellan två kunder ibland
- hålla fokus på GOOD ENOUGH!

Inga kommentarer: