söndag 17 januari 2016

Tappade motivationen lite. Nån som har hittat den?

Ja. Till och med jag kan tappa bort motivationen ibland och glömma bort att jag gillar att träna.

Jag förstår i och för sig varför. Det har varit några ganska tuffa månader. Först hälsenan. Sen när den började bli redo för löpningen igen så blev jag förkyld. Efter det försökte jag jobba ihjäl mig och hade svårt att hinna med min egen träning. Sen hade jag lite flyt fram mot jul, några enstaka förkylda dagar bara, och så kom jag igång med löpningen under julledigheten men blev sen förkyld (igen!) på nyårsafton. Och när jag sen blev löpredo så går jag och överanstränger hälsenan. Det är ju så att man vill gråta....

Nåväl, det blev fredag och Joakim kom hem och klappade om mig. Gårdagen spenderades i relaxat läge kan man säga. Visserligen badade vi herr katt och handlade en sväng men annars var det inte många knop och det behövde jag nog.

Vaknade i dag till en hälsena som mår betydligt bättre - fortfarande öm och svullen men inte alls som den var torsdag och fredag. Skönt. Efter frukost drog vi till gymmet och jag "grejade" lite helt enkelt. Naprapat-Jimmy hade ju synpunkter på att min bröstrygg var lite oengagerad så den fick lite kärlek, jag gav rotatorcuffen en omgång och så körde jag lite rehab för hälsenan. Lika bra att komma igång. Det var inget superpass men det påminde mig ändå om att det är roligt att träna! Sen ställde vi väskorna i bilen och gick en runda och tittade på havet, isen och snön och drack varm choklad. Njutbart :-)

Den här söndagen är lite speciell för Joakim ska inte vara i Göteborg förrän vid lunchdags i morgon och stannar alltså hemma till i morgon bitti. Vilket innebär att vi inte hade nån tågtid att passa och hela dagen blev mycket mer avspänd. Vi har ätit lunch, suttit med varsin dator, jag har förberett kommande veckas PT-pass, det har lagats matlådor och energibars, vi har ätit middag och det finns jättemycket kväll kvar ändå. Tillsammans. Lutar mig tillbaka i soffan och läser min bok lite till innan jag ska fixa i ordning väskan och frukosten till i morgon.

Inga kommentarer: