söndag 26 mars 2017

Men vad är det här för nåt?

Jag fattar inte riktigt vad min kropp sysslar med. Jag hade ju lite halsont förra helgen och kände mig allmänt sliten så jag skippade söndagslångpasset. Hela veckan har det varit lite on/off med halsont och lite snor men inget mer än så. I går kväll efter högintensivt pass på gymmet fick jag ordentligt ont i halsen och tänkte att nu, nu slår det till - och i morse mådde jag inte superbra.

Fast efter att ha ätit frukost och ägnat en stund åt att städa förrådet och plocka ur badrumslådor för att förbereda för att rengöra avlopp så kände jag mig mycket piggare och var sugen på att springa i vårsolen. Så jag bytte om och gav mig ut med tanken att tassa försiktigt, känna efter noga och nöja mig med 4 km.

Det blev 9 km. Kroppen kändes lätt, pulsen låg lågt och fint, andningen funkade, snoret försvann och efter 9 lugna fina kilometer var också halsontet borta. Man undrar ju vad det handlar om. Jag tänkte tidigare i veckan att det kanske var pollenexplosion men om det vore pollen så borde det ha blivit mycket värre efter en timme ute bland träd och buskar. Men jag klagar inte, det är skönt att känna sig pigg!

Eftermiddagen ägnades åt en vända på stan och en finfika innan vi återgick till hemmet och söndagsaktiviteter. Tvätt, matlagning, matlådor, förberedelse av kommande vecka. Totalt sett inga stordåd denna vecka men bra flyt, nästa vecka är superplanerad och om allt går som jag har tänkt mig så finns det fler roligheter på väg :-)

Inga kommentarer: