tisdag 28 mars 2017

Mitt omtumlande liv. Ibland är det som att bo i en torktumlare!

Puuuuh. Andas ut. Det blev lite mycket.

I går skjutsade jag Joakim till stationen och fortsatte sen till jobbet. Jobbade några timmar och tog bilen till Lund för läkarbesök. Specialistkoll på ett ljumskbråck. Inga konstigheter, såklart det ska opereras så fort som möjligt, en liten titthålsoperation. Återkoppling när operationskoordinatorn har kikat i kalendern. Jaha. Okej. Så då får jag vänta lite till.

Jag körde hem bilen och cyklade sen på den kommunala elcykeln till stan, för den skulle nämligen returneras i går. Således blev det sushilunch vid skrivbordet medan jag jobbade. Nån timme senare ringer telefonen - operationskoordinatorn. Om jag vill ha en operationstid nästa vecka? Ehm ja tack. Väldigt mycket ja tack faktiskt. För operation nästa vecka innebär grönt ljus för min roliga plan som jag har i bakfickan. Jag var inte förberedd på att få en tid så snabbt men är väldigt nöjd med det. Så jag meddelade chefen om behov av sjukskrivning några dagar och så jobbade jag vidare.

Cyklade till Centralen och lämnade elcykeln, promenerade upp genom stan och fixade lite ärenden och åt, tog sen bussen hemåt och promenerade sista biten i kvällssolen. Puh. Mycket i huvudet. Dricka te, klappa katter, ringa Joakim, ringa mamma.

Sov sådär i natt men gick upp, åt frukost, cyklade till badhuset. 1100 m avverkade i nån sorts måttligt tempo, dusch, handla mellanmål på Netto, jobbet. Heldag med utbildning i kvalitet och miljö. Fullständigt slut i huvudet när jag cyklade hem, lätt stressad. 45 minuter hemma = klädbyte, te, mackor, andningspaus. Repetera kvällens pass och kolla så jag kan leverera det jag ska. Ner till Bulltofta och typ 80 glada löpare som delades i tre grupper. Camilla och jag delade på basgänget i dag och körde löpteknik, löpskolning och 60-sekundersintervaller.

Löpning i grupp ger alltid mer energi tillbaka och i dag var inget undantag. Fast jag är fortfarande rätt slut uppe i hjärnan och längtar efter att få sova i natt. I morgon ska jag försöka vara rädd om mig och sova lite längre på morgonen och strunta i gymmet. Jag har ju både cyklat, simmat och sprungit i dag och ska hålla två utomhuspass i morgon så det verkar helt rimligt att ta det lite lugnt i morgon bitti.

Inga kommentarer: