måndag 13 mars 2017

Spring med mig i vår!

Kalendern säger mars och även för dig som väljer att inte springa utomhus på vintern är det väl snart dags att damma av löparskorna och börja kika ut i löpspåret?

Denna vår finns det två möjligheter att springa med mig - två olika upplägg, fast min energi hänger med på alla pass!

Jag är kvar som coach hos Runacademy och vi kör faktiskt igång med ett provapå-pass redan i morgon, den 14 mars - jag och de flesta av mina löpcoachkollegor är där så ni kan träffa oss och så börjar vi passet 18.00. Mötesplatsen är utanför motionsgården på Bulltofta. Mer information om hela vårens planering hittar du här. Hos Runacademy är vi 7 coacher under vårterminen och en ganska stor grupp så du kommer få möjlighet att bli coachad av oss alla.

Dessutom coachar jag också för Fitnesscoachens Löparskola i vår. Vi drar igång vecka 14, det är den 6 april - och så blir det löpning på torsdagar. Nivå 1 (nybörjargrupp) för dig som inte är så löpvan kl. 18 och nivå 2 (för dig som orkar jogga en mil) kl. 19. Här blir det lite mindre grupper än hos Runacademy och så är det jag som ansvarar för samtliga pass. Vill du ha mest av mig är det alltså dessa grupper du ska välja!

Har du frågor så går det bra att maila mig. Vi ses i spåret!

Inga kommentarer: