söndag 22 januari 2012

Fullt ös!

Ja, det var full fart på Body Combat i dag och svettigt kan jag lova att det blev! Jag hade laddat med nytt linne och matchande naglar - och var faktiskt tvungen att byta linne inför Fighter Fitness eftersom jag var dyngsur. Finns det verkligen INGEN som producerar roliga träningslinnen med tryck som detta i funktionsmaterial? För designen är ascool men det suger (i dubbel bemärkelse) att träna i bomullsplagg....

Jag hade redan innan passet bestämt mig för att köra med plattan i mattan på combat'en även om Martin skulle få för sig att föreslå att ta det lite lugnt med knäböjen och armhävningarna. Det blir bara bökigt att ha "handbromsen i" rent mentalt och SÅ himla tungt är det inte att jag inte fixar det. Så fina djupa knäböj och utfall och ALLA armhävningar på tå. Done :-)

Torrt linne och dags för FF. Uppvärmning som förmodligen skaffade mig lite fler snygga blåmärken på underarmarna och smalbenen.... Martin hade sedan tänkt ut en ytterst sadistisk kombination av 90-sekundersintervaller med Animal Walks och sedan Tabata-intervaller med styrkeövningar. Jag gillar fortfarande Animal Walks så det klagade jag inte över men att kombinera med Tabatas var ganska tufft! Vi körde fyra upprepningar armhävningar (även ALLA dessa på tå men med händerna på en stepbräda), fyra med knäböj och sedan sex varv chinnies. Avslutade med en minuts nackövningar som jag HATAR, HATAR, HATAR men vet att min "giraffhals" mår ganska bra av.

Efter en snabb dusch gick Suzan och jag och åt välförtjänt sushi :-)

Träningsplan kommande vecka:
Måndag: styrkepass gymmet
Tisdag: löpning 6-7 km
Onsdag: ridlektion
Torsdag: morgonjogg 5-6 km
Fredag: dubbeltimme med coachen

Helgens träning får jag återkomma till när jag vet hur mosig jag är efter dubbel PT-timme. Jag vill definitivt springa ett långpass i helgen men beroende på vilket skick jag är i på lördag kanske jag skjuter upp det till söndag.

3 kommentarer:

Suzan sa...

Tack så mycket för ikväll, så perfekt avslut på veckan!

ViktigaKarin sa...

Du är så duktig!! Var på FF i somras- vilket pass det var! Trodde knappt jag skulle överleva! :)

Pernille sa...

Men Karin, kom tillbaka till FF då - så får du känna på hur mycket enklare det är nu jämfört med i somras! Ses vi?