lördag 14 januari 2012

Veckostatus

Ytterligare en utbildningsvecka avklarad, nu halvvägs. Två moduler kvar = två Stockholmsresor kvar. Och jag kommer på mig själv med att fundera över om jag kan optimera konceptet ytterligare. Jag åker upp på tisdagen i tid för att haka på Tough Tuesday hos Running Sweden för att det är kul och givande och fungerar bra för mig att "landa" med. Förra gången hade jag vilodag på onsdagen och gick på Runner's Gym på torsdagen. Denna vecka satsade jag på att simma på onsdagen och ta en morgonjogg på torsdagen vilket fungerade oväntat bra. Nästa gång kommer Stinne att vara hemma och det innebär att vi kanske kan gå och träna tillsamman vilket ju är ännu roligare!

Det där med mat och mellanmål är däremot lite småbökigt. Det serveras superbra hotellfrukost och bra lunch. Mellanmål på eftermiddagen innan träning går att fixa, denna gång var min minibar låst så jag kunde inte använda mig av kylskåpet vilket var lite störigt. Fast det finns en bra Ica i närheten. Funderar allvarligt på att ha med mig lite bestick i väskan så att det blir lite enklare med mellis dock. Och så middag. Som oftast sent och efter träning - och sitta ensam och osminkad med träningsväskan på nåt finare ställe känns inte som nån höjdare! Hittills har jag gått på konceptet "äsch, jag hittar nåt" och det fungerar hyfsat. Men är jag trött och hungrig efter ett pass kan jag inte gärna traska runt i en halvtimme och leta matställen! Ska försöka planera lite bättre inför nästa resa. Och se till att ha med mig frukt och nötter att stoppa i mig direkt efter träningspassen så att jag inte blir helt omöjlig och ilsken av hunger.

Efter lunch ska jag ta och springa ett varv. Solen skiner fantastiskt vackert ute och jag längtar - men jag behöver vila några timmar till. Bara halvligga i soffan och läsa och dricka te och LANDA här hemma!

1 kommentar:

Suzan sa...

tack för tipset! Ska också ta te!