måndag 16 januari 2012

Hejdå, måndag...

Här gick det minsann undan vill jag lova. Cyklade till jobbet i morse i sprillans ny cykeljacka och kände mig assnygg - och behagligt varm, men inte för varm. Nice. Fick dock en hel del kommentarer på outfiten när jag kom till jobbet men det får man räkna med i såna mansdominerade branscher. Jag konfronterades med en full mailbox där allt var jättebråttom precis just NU och endast en halvtimme att klara av det i innan dagens första möte. Hann jag? Nix. Och trots att dagens första möte endast varade fram till lunch och inte till kl. 14 som aviserat så hann jag inte ikapp under dagen heller. Jag hanterade det som var allra mest akut (fakturor och sånt) och allt annat fick helt enkelt bli insorterat i "Att göra"-mappen för senare hantering. För jag är inte superwoman - trots den snajsiga cykeloutfiten!

Cyklade hem, VILADE!, åt, cyklade sedan iväg på ett styrelsemöte som varade i 2½ timme (argh!) men faktiskt överlag var positivt och givande. Nu hinner jag äta kvällsmellis och läsa bloggar innan det är dags för duschen och sedan läggdags.

Dagens motion: 1½ timme transportcykling, i cykelkläder - så det räknas!

2 kommentarer:

i min lilla lilla värld sa...

Det blev en del cykling minsann

Pernille sa...

Hej Sara, trevligt att du hittat hit och satt ett "tassavtryck"! Ja, 1½ timme på cykeln är inte fy skam. Iofs har jag en halvtimme till jobbet så bara jag cyklar dit och hem är jag uppe i en timme ;-)