tisdag 3 januari 2012

...men MÅSTE det regna så förbenat?

Ännu en dag då vädret kraschade mina planer kan man säga. Gnarf. Planen var att cykla till jobbet, därifrån till gymmet för att köra aerobicstriptease med Mille, och sedan hem. Och det var ryggan packad för i morse, var riktigt stolt över att jag hade lyckats peta ner allting i ryggsäcken så att jag slapp ha en extraväska.

Men någon gång efter lunch blåste det upp ordentligt (alltså, jag hade en hel del motvind när jag cyklade i morse, men värre blev det), och det regnade på Skånevis, dvs på tvären. Och när jag hade cyklat i fem minuter var jag DYNGSUR. På riktigt. Då slutade det där med aerobicstriptease vara lockande. Cykla till gymmet, hänga in blöta kläder i skåp, träna, byta om till nu kalla och fortfarande blöta kläder, cykla hem? I don't think so. Nöjde mig därför med att cykla hem (i sidvind, motvind och medvind, regn blandat med blötsnö, mmmm) och spenderade ett bra tag i telefonkö hos försäkringsbolaget. Har nu fixat hyrbil i en vecka så att vi kan leta upp en ny bil, äntligen.

När J kom hem (cyklande från stationen) konstaterade han att vi ju hade bestämt att vi skulle simträna så det var väl lika bra att börja. Jag svarade att mina fötter i alla fall hade tränat på det i dag för jag HÄLLDE faktiskt ut vatten ur skorna när jag kom hem. Isch.

Eftersom vi ska utnyttja hyrbilen för att kolla på bilar i morgon efter jobb så blir morgondagens träning förmodligen någon form av hemmaträning. Kettlebell kanske.

2 kommentarer:

Suzan sa...

Men du förresten, spring cross 21:a april,ska inte du på blogger boot camp?

Pernille sa...

JO! Jag ska på Blogger Boot Camp. Jag får klona mig själv helt enkelt ;-) Eller inse att jag kanske bara fixar ett morgonpass på lördagen innan loppet och så kan jag vara med på söndagen. Det löser sig.