måndag 2 januari 2012

Sådärja!

Nu har jag firat den här lediga måndagen och starten på 2012 ordentligt. Sov till strax efter åtta och försöker fasa in en vettig dygnsrytm igen, det går halvbra men det löser sig nog snart. Efter frukost och nödvändigt idisslande av samma drog jag ut för att springa 9 km. Fast det blev 11 km innan jag nöjde mig för det kändes ganska bra - segt första 5 km men sedan lossnade det. Det tog strax över en timme.

Efter en snabbdusch och en välbehövlig lunch packade jag gymväskan laddad med ett gammalt träningspass från februari/mars som jag tänkte ge mig på. 30 min cykling till gymmet, ombyte och sedan gick jag loss på inverted row med fötterna på boll. Tjoho, det var inte ALLS lika svårt som jag kom ihåg det och jag fixade ett extra set utan problem! Captain's chair ingick också i passet och till min stora glädje fixade jag 4 x 10 reps med raka ben och utan att jag hasar ner och hänger i semi-luxerade axlar. Nice work. Ökade på lite i benpressen, gjorde armhävningarna med händerna på hantlar (i mars gjorde jag 4 på tå, nu fixar jag 8 i taget) och lite annat smått och gott. Avslutade med frivändning + axelpress med 19 kg och skivstångsrodd med samma. Ett RIKTIGT bra och positivt pass totalt sett. Jag lär vara lite mör i armarna i morgon men det var liksom hela tanken.

När jag hade bytt om fick jag chansen att prata lite med Malou och Mille och det är alltid trevligt. Hade även det utsökta nöjet att höra Thomas erkänna att han kände sig rejält spöad i magövningarna vi körde på lillejulafton :-D

Nu har jag hunnit cykla hem, duscha, hänga en tvätt (75% träningskläder, surprise??) och väntar bara på att Middagsfrid ska landa på förstutrappen. Ha en fin kväll!

2 kommentarer:

ViktigaKarin sa...

Shit vad grym du är som först är ute och springer och sedan kör ett gympass på det!

Jag kommer ihåg förra året i januari.. då var det kö till alla maskiner. Men nu var jag där så tidigt idag. Bävar för hur det kommer vara på eftermiddag/kväll de kommande veckorna.

Pernille sa...

Tack tjejer, jag kände mig rätt grym i dag :-D