lördag 7 januari 2012

Mellanmjölkslöpning....

I dag blev det "mellanmjölk" som Miranda skrev om nyligen. Löpning som inte var nån större höjdare men inte jättejobbigt heller. Förutom då att min mage bestämde sig för att löpa amok efter typ 3 km så jag blev tvungen att gå en halv kilometer och sedan jogga ganska lugnt de sista 2 km. Totalt 5,6 km på 36 minuter. Fast det är helt okej med tanke på body pump i går (som i och för sig inte har producerat nån enorm träningsvärk ännu, det är ganska skönt!) och att morgondagen blir ganska intensiv i träningsväg. 

Annars spenderade jag löprundan på att fundera över val av bil. Vi har provkört lite olika modeller och hade mycket att tänka på efter förmiddagens runda hos bilhandlarna, men efter löpningen var valet klart. Skönt att man kan sätta hjärnan på att processa såna svåra beslut medan man springer :-D Intressant nog var att J hade kommit till exakt samma konklusion som jag efter sin löprunda!

Anledningen till att magen ballade ur var förmodligen också en produkt av sen och inte helt optimal lunch lite för nära inpå löprundan så jag får skylla mig själv. Efter löpning och dusch producerade vi vegetarisk "bråttompizza" från Middagsfridskassen och om en timme är det dags för Morden i Midsomer. Lugn lördagkväll med andra ord!

Inga kommentarer: