onsdag 9 maj 2012

All you need is love!

Gårdagskvällen spenderades på 4goods event "All you need is love". Med Malin Hammar, Elizabeth Gummesson, Malin Berghagen och ungefär 400 andra glada kvinnor i alla åldrar. Med mörk choklad, jordgubbar, jordgubbssmaksatt bubbelvin (som faktiskt var gott och inte sötsliskigt), goodiebags och allt det där runtomkring. Men framför allt med en hel massa inspiration, nya ideer och pepp!

Suzan tävlade ut biljetter och jag var en lycklig vinnare, tack 4good som sponsrade biljetterna!

Kvällen inleddes av Malin Hammar. Jag kände inte till henne sedan innan men vilken energi! Hon berättade på ett humoristiskt och personligt sätt om det här med attraktionslagen och att man får tillbaka det man skickar upp i universum. Jag har glömt bort det litegrann men det var faktiskt därför jag skrev en bucket list. För att hjälpa saker att hända liksom. Det finns en hel del grejer jag behöver lite hjälp med så jag ska ta och fokusera lite mer på attraktionslagen på dessa områden. Och läsa om "The Secret" för säkerhets skull!

Nästa talare var Elizabeth Gummesson och henne har jag läst artiklar av och om ett antal gånger. I synnerhet i samband med att jag gick in i väggen och behövde lära mig att sluta vara duktig. (Jag blir förresten fortfarande förbannad varje gång nån säger att jag är duktig, läs här om du inte vet varför!) Temat för dagen var dock inte "good enough" som är ett av Elizabeths ledord utan det handlade mer om kommunikation och kärlek. Att vara tydlig i sin kommunikation och verkligen våga ta plats och säga vad man vill. Det tror jag många av oss skulle vinna på, jag jobbar fortfarande på det. Elizabeths bästa tips var "tänk löpsedel". Undvik att linda in ditt budskap i femtielva olika saker utan tänk att det ska rymmas på tidningslöpet utanför kiosken. Rakt på sak! Jag gillar det tänket.

Sedan var det paus- och mingeldags. Alpro bjöd på sin nya sojayoghurt som faktiskt var riktigt god och inte så söt som andra varianter jag har smakat, det fanns rosa bubbel, hudvårdsprover och hudanalys hos Nivea med mera med mera. Det enda negativa jag har att säga om kvällen är faktiskt att det verkligen inte finns plats i minglet. Det blir bara trängsel och man mosar sig genom högarna av människor för att komma fram. Kanske är en lösning att några av sponsorerna får ställa upp sig på scen eller inne i salen i stället? För det var verkligen helt galet i går. Samtidigt som alla navigerade med rosa bubbel och blåbärsyoghurt i händerna....

Kvällens sista föreläsare var Malin Berghagen. Jag förväntade mig egentligen inte så mycket, jag har läst några enstaka artiklar om Malin och ja... yogalärare, lite småfrälst, var väl ungefär min bild. Men så fel jag hade och vilken fantastisk föreläsning! Om att ha glömt bort vem man själv är, om att börja våga ta plats, om att lära sig att sätta sig själv i främsta rummet - och om hur vår omgivning och vår familj påverkar vem vi är och hur vi uppför oss. Så rörande, personligt och framför allt upplyftande. Jag ville bara ha mera, mera Malin. För jag behövde precis det här precis just nu - att bli påmind om allt det jag har lärt mig de senaste 16 månaderna. Innan jag riskerar att ramla tillbaka i samma gamla spår. Det var så vältajmat så ni anar inte.

Efter avslutat event lyckades vi fixa en finfin bild av gänget, tack Suzan för bilden! Och så lyckades jag faktiskt tacka Malin Berghagen för föreläsningen och fick en stor, varm kram tillbaka. Härligt!


Apropå revbenet vill jag bara påpeka att det var tur att eventet var i går och inte i förra veckan för i förra veckan kunde jag inte skratta utan att det gjorde ont. Det gick hur bra som helst nu och det var nog tur, för vi hade väldigt roligt emellanåt!

Nästa 4good-event blir den 12 september. Och Husmorsorna kommer och pratar mat. Jag vill boka min plats NU!

Inga kommentarer: