onsdag 16 maj 2012

Mör och redo för långhelg!

Huuuuu så trött jag blev sen. Jag blir alltid trött efter naprapatbehandling men i dag var det något extra, förmodligen för att vi släppte en massa spänningar som har suttit i två veckor.

Lyckades pallra mig iväg till stallet för lektion som gick hyfsat bra. Fick rida ett nyförvärv som heter Fjela. Alltså - vacker är hon helt ärligt inte. Man tager en tunna, ställer den på fyra ben, och så sätter man på en klen liten hals och ett litet elegant huvud. Eh... ja. Så man sitter typ i spagat på den här rejäla kroppen men för övrigt finns det inte mycket häst! Jag var väl sådär halvnöjd med vår prestation men enligt instruktören så var det ett bra jobb att jag lyckades få henne i vänstergalopp hela TVÅ gånger för det brukar man inte lyckas med alls. Typ så. På revbensfronten ingen särskild förvärring av ridningen i alla fall.

I dag känner jag mig tacksam över att jag har bra "stödhjul"! Jag har världens underbaraste man, världens bästa PT och världens härligaste naprapat. Tack grabbar för att ni hjälper till att hålla mig flytande :-)

Och med det - godnatt. I morgon: Sh'Bam och CXWorx. Ska bli intressant!

1 kommentar:

Sara Jonsson sa...

Lät ju som ett sådär halvspännande nyförvärv. Till min ridskola får vi mest smånippriga 6-åringar som stått i hoppstall. Funkar också sådär emellanåt, men på ett annat sätt.