tisdag 17 april 2012

Färdiggymmad!

"Färdig" på flera sätt. De där utfallshoppen Spyfys-Ida bjöd på i går adderade en extra dimension till dagens bulgarian split squats och utfall med hantlar kan man säga..... Jag har en molande känsla i gluteus maximus som förmodligen kommer att översättas till en ganska rolig gångart i morgon :-D Men den dagen, den sorgen.

Valde alltså att köra det teoretiskt sett lite snällare gympasset i dag (fast det är bara teoretiskt för det är svinigt tungt, däremot har jag inga övningar att köra på tid vilket gör en mental skillnad). Främst för att det innehåller fler tekniskt svåra övningar och därför ville jag köra igenom det medan jag fortfarande har instruktionerna ganska färska i minnet. Dagens seger var nog snatch med hantel, fy f*n vad bra de gick! Börjar få mer koll på den där förbaskade vänsteraxeln som inte riktigt vill som jag vill alltid. Däremot märktes det på armhävningsvarianten med en hand på medicinboll att vi gjorde en hel del armhävningar i går också.

Jaja, nu har benen fått sig en ordentlig genomkörare i alla fall så de kommer vara härligt tunga några dagar och sedan lätta, lätta, lätta i backarna på lördag. I can't wait. ÄLSKAR att tävla!

Inga kommentarer: