torsdag 19 april 2012

Nä, nu räcker det

Har försökt packa för att täcka in alla sorters väderlek (nästan, det lär ju inte bli 20 minusgrader...). Inser nånstans att oavsett hur välförberedd jag är så kan jag inte förutse allt. Och hey, det finns affärer i Stockholm också, det har jag konstaterat tidigare!

I packningen finns: vanliga löparskor, terrängpjucksen, leopardbuffen, keps ifall det regnar, jacka, vindväst, NMT-väst (förstås!), tunna tights, tjockare tights, yllestrumpor, stödstrumpor och en salig blandning av lång- och kortärmade tröjor i olika tjocklekar. Det löser sig. Och har jag bara mina rosa terrängdojor är jag oövervinnerlig. Och typ skitstark. "Duracell, give 'em hell!" som en NMT-polare peppade med på fejan (Sorry Miranda, det är inte mitt fel att han lånar ditt namn!)

Sitter och myser över att Tina har valt ut mitt tävlingsbidrag till en tävling under BBC, konstaterar att "träningstrosor" fortfarande är ett populärt sökord och att någon har hittat bloggen genom att söka på "NMT jobbigt" *fniss*. Lättroad såhär dags :-) Ja, NMT är jobbigt, ibland kräkjobbigt, men det är så fantastiskt roligt att 75 minuter passerar på ett kick. Och det ska bli jättekul att träffa en massa nya NMT-kompisar på Spring Cross och en massa nya bloggkompisar på BBC!

2 kommentarer:

Miranda sa...

Hahaha :)
Jag kan låna ut det ;)

Sara Jonsson sa...

Här är också en som packar i oändlighet. Har tillslut fått ner allt i två väskor *hrmm* Jaja. Nu blir det bra det här. Godnatt så ses vi på lördag!