tisdag 17 april 2012

Träningstrosor, Röhnisch och Casall

Eftersom "träningstrosor" uppträder högfrekvent bland sökorden på bloggen så måste det ju vara fler än jag som tycker det är intressant. Då jag inte alls var nöjd med trosorna från SOC har jag jagat andra modeller och den här gången har jag medvetet undvikit boxermodeller eftersom jag aldrig verkar hitta en sån modell jag trivs med.

När Sportamore hade en "köp 3 betala för 2"-kampanj på underkläder så passade jag på att handla lite. Jag hittade en Hipster-modell från Röhnisch och två olika från Casall.

Röhnisch-trosorna är sköna, finns i lite roliga färger och mönster och håller bra i tvätt. De sitter bra på mig men jag tycker de är aningen stora i storlekarna - jag köpte L men hade förmodligen kunnat ha en M. Tvättinstruktioner m.m. har man tryckt på en lapp i nåt mjukt gummiliknande material men den satt väldigt obekvämt så den har jag helt sonika klippt av.

Från Casall köpte jag både Perfect Hipster och Sport Hipster. Båda modeller finns i svart, vitt och rosa, Perfect finns dessutom i turkos. Jag tycker trosorna är ungefär likvärdiga, sport-modellen sitter aningen tajtare och jag trivs allmänt lite bättre med den. Den har lite fler sömmar eftersom den är sydd av två olika material så det är förmodligen individuellt om man trivs med sömmarnas placering eller hatar dem!

Eftersom samtliga dessa trosor verkar vara med i varenda tvätt är det snart dags att köpa på sig fler :-) SOC-trosorna har däremot hamnat längst ner i lådan och lär stanna kvar där.

2 kommentarer:

Uppochhoppa sa...

Håller med om att r-trosorna är ganska stora i storlekarna. De har fantastisk kvalité, mina har hållit fyra år!

Ska bli så kul att ses i helgen!!!

Pernille sa...

Hej Sofy, tack för den feedbacken, då är det alltså inte min rumpa det är fel på :-) Och håller de så pass bra vågar jag köpa fler. Vi ses på lördag, det ska bli kul!