torsdag 5 april 2012

Hualigen...

Ja, om måndagspasset var lite småsoft sådär så var det helt klart andra bullar på dagens pass! Ida höll i passet och trots en mjukstart på uppvärmningen blev det riktigt ordentligt jobbigt.

Vi inledde med en uppvärmningsjogg där vi även använde oss av lekplatsens balansbommar, klätternät m.m. och sedan fick vi kräla runt i sandet på olika sätt. Sedan jägarmarsch där de som sprang upp i front fick kommandera "halt" och instruera oss i att göra nån övning. Rygglyft, benböj, upphopp m.m. fick vi syssla med. Jogg upp och nerför backe och sedan fick vi veta att dagens tema skulle vara förflyttningar. Ida la upp en rundbana som omfattade björngång, utfallsgång, krabbgång, löpning, ålning, krypning, jämfotahopp och baklängesjogg. Medan hon la ut banan fick vi köra AMRAP på en burpee med armhävning, tre rygglyft, tre situps. Sedan körde vi förflyttningsbanan i 7 minuter vilket blev drygt ett varv. Samling för löpning i intervaller varvade med situps, armhävningar och benböj. Och när vi väntade på att hela gänget skulle bli klara vilade vi givetvis i planka eller sidoplanka.

På't igen med förflyttningsvarvet, knappa 1½ varv hann jag med denna gång så det var väl kanske 8 eller 9 minuter. Asjobbigt. Rodden från i förmiddags satt ordentligt i gluteus maximus! Samling, kort jogg med hopp över bäck x 3 (!!!) och parkering i cirkel för att göra magövningar. Av nån anledning hamnade jag i cirkeln så att jag hamnade med huvudet i nerförsbacke vilket innebär att situps, crunches & co. blev ännu jobbigare! Under magövningarna hade vi sällskap av en social katt som tyckte att det var väldigt roligt att vi låg där på hans äng och tränade så han skuttade runt och fångade insekter. Mysigt :-)

Jägarmarsch tillbaka till start - inkl. övningar vi själva hittade på precis som på uppvärmningen. Stretch och de obligatoriska upphoppen i cirkel med armarna på varandras axlar. 27 upphopp var det i dag. Efter typ 15 hade jag så mycket mjölksyra att jag bara ville gå därifrån, men när man tror att man är helt död har man alltid 20% kvar, så är det ju - så jag körde på.

Eventuellt ska jag INTE köra nåt styrkepass i morgon, nä. Känns som om kroppen har fått nog. Fast intervallerna ska jag springa på nåt sätt, stensäkert!

Inga kommentarer: