fredag 23 november 2012

2012 Holiday Running Streak, dag 2

Dag 2 i dag. Inget gymbesök för kroppen känns sliten (jag tror det hänger ihop med att kvällarna har blivit lite väl sena denna vecka!) men jag cyklade till och från jobb, helt o-hälsonördigt var jag en sväng via Systembolaget också för att köpa öl och fick visa leg :-D

Jag bytte i princip om till löparkläder direkt när jag kom hem (bytte tröja och cykeljacka mot vindtröja och väst), drog igång favoritplaylistan på iPodden, snörade skorna och gav mig ut. Det kändes tungt och segt, det var grått och blåsigt och allmänt höst-aktigt. Men 1,6 km - det är ju ingenting. Det är så pyttekort att man klarar det på tio minuter. Och som jag sprang där och peppade mig själv, gnolade med på refränger och bara tog steg för steg för steg så blev det ändå 23 minuters löpning och nästan 4 km. Och segt - jodå, låg under 6-tempo i princip hela vägen så det kan man inte klaga på. Om sub6 är segt undrar jag hur det känns när det är lätt!

Nu är det FREDAG. I morgon är det NMT och brunchbuffé med gänget efteråt. På söndag ska vi ut och springa i lämplig skog. I kväll blir det entrecôte, potatisgratäng och tomatsallad. Livet kan vara sämre!

Inga kommentarer: