fredag 2 november 2012

Yay - FREDAG!

Och vilken bra fredag sen. Cyklade till jobbet i medvind (alltid lite lurigt för då vet man ju hur kul det blir att cykla hem sen.....) och väl framme och ombytt var det kollega S som bjöd på frukost. Och hon kan. Vad sägs om valnötsbröd med avocado, rökt lax och laxröra t ex? Och Gateaus mums-mumsiga kardemummakringlor... heaven I tell you, heaven!

Jobbade undan en hel hög, bestämde mig för att inte äta i restaurangen där dagens rätt var hamburgare och det brukar dra mycket folk så att det blir skränigt och stökigt i matsalen. Tog en snabbpromenad och hämtade sushi i stället, det kändes mer lagom efter brakfrukosten också.

Efter jobbet hade jag en plan om att gå till gymmet och ta en runda på Green Matmarknad men jag bestämde mig för att göra det i omvänd ordning för att slippa allt för mycket folk på matmarknaden. Ett rätt kul ställe att handla, mycket eko-reko och närproducerat men inte hysteriskt dyrt för det. Handlade bl a lite diverse energi till morgondagens övningar, en kul öl (Trashy Blonde, hur kan man INTE köpa den?) och nya tesorter till lagret på jobbet.

Sen mot gymmet - det ökända fredagsfyspasset med 55 burpees på schemat. Lyckades plocka ner tiden till 10:17 på min WOD, förbättring på ytterligare 1½ minut! Härligt effektivt pass, det tar bara en halvtimme numera - sen en snabb dusch, cykelkläderna på och cykla hem i motvind. Det var den fredagen det. Nu är det avslappning och mat som gäller och tidig start i morgon eftersom det vankas special-NMT!

Inga kommentarer: