lördag 3 augusti 2013

I stället för NMT... igen...

Jag börjar så smått ledsna på att göra saker "i stället för NMT" och "i stället för att springa". Resultatet blir oundvikligen att jag tänker på allt jag hade velat göra i stället och blir irriterad över att jag INTE gör det jag egentligen vill. Plus att jag saknar mina endorfinkickar och mina kompisar big time! Men jag tror att om jag börjar jobba lite på det och tejpar fint kan jag nog snart få en springningsbar fot igen. Och kan jag bara springa i 5 minuter i taget fixar jag NMT, det vet jag.

Nåväl - dagens "i stället för NMT" blev ett Indoor Walking-pass på Friskis. Som ju har lite skönare stil än F24S och lite mer personlig musik. Lokalen var stor, ljus och med högt i tak - men det var apvarmt ändå. När jag cyklade dit hade temperaturen nog redan passerat 26 grader och med en ljummen medvind blev det rätt hett så jag svettades ymnigt. Bättre blev det inte av passet som faktiskt var kul, omväxlande och gick snabbt. Plus att det avslutades med rörlighet och stretch och det behövdes just i dag. Främst för att lugna hjärnan som är lite stressad över att vi inte kan springa....

En timmes svettig träning senare och jag cyklade iväg och piffade hus inför visning i morgon innan jag åkte hem och åt lunch. Märkligt irritabel och frustrerad... fast det gick över efter lite mat och ett skönt dopp. Vi hängde kvar nere på Ribban ett tag och tittade på folk (och nyckelpigeinvasion) innan vi tog en glassinhandlingspromenad.

Kvällen har tillbringats på balkongen med rostbiff, potatissallad och en kall öl. Inte helt fel. I morgon tror jag vi ska invadera Friskis och köra mördarcirkelträning igen!

Inga kommentarer: