onsdag 18 december 2013

NMT är som silvertejp!

Jo, det är sant - för NMT lagar allt utom mat :-D

Det blev en till dag då jag tvingades åsidosätta mina egna behov och prioriteringar. I stället för jobb 8-14 enligt schema så blev det 8-15.30. Okej? Inte okej? Nja. Okej för att det sista mötet faktiskt var viktigt, men inte okej för att det blev en lång och slitsam dag. För att förebygga lite så stängde jag in mig på mitt rum, satte på webbradion och knappade bokföringsfiler i stället för att göra allt annat som väntar. Det där med bokföringsfiler är lite terapeutiskt. Jag vet exakt vad jag ska göra, vilka mallar jag ska använda och vilka siffror som måste stämma innan filen är klar. Sitta och leta efter 14 öre kan också vara kul ibland :-)

Hemma strax efter fyra, te, fixa mat, planera träningspass. Jag hade det någorlunda klart i huvudet så det var bara att plita ner det på fusklappen. En hel del transportlöpning och så tre stationer med olika utmaningar. Jag tror nog att deltagarna har fått ett bra träningspass allihop och för min del var det fantastiskt - tio minuter inne i passet var all stress och alla bekymringar som bortblåsta och jag var på betydligt bättre humör när jag kom hem igen.

Finfint. I morgon har jag SVURIT att jag inte ska vara på kontoret förrän klockan tio. Jag ska till gymmet, och jag ska handla frukost med mig till jobbet och så vete sjutton om det blir nån lunch alls men det får vi väl se. När jag har jobbat klart ska jag hem och skriva mitt projektarbete. Så får det bli!

Inga kommentarer: