söndag 29 mars 2015

Fixa och förbereda!

Madde har tipsat om att jag kanske skulle behöva testa på att vila på riktigt. Alltså ha en vilodag från träningen utan en hel massa andra "måsten" som jag ju annars ofta petar in på vilodagarna :-) I dag har jag övat lite på det.

Ingen träning, lätt jetlag efter övergången till sommartid (jo, så är det, och det kommer ta en vecka ungefär innan jag känner mig helt på banan igen!) och vila ordentligt. Eller, vila och vila... det finns nästan alltid saker att ta tag i men jag har försökt begränsa dem i dag. En tvätt, en diskmaskin, en liten städinsats, och så det där förberedandet inför morgondagen och kommande vecka. För övrigt så har jag på soffan avnjutit gårdagens avsnitt av Gladiatorerna och veckans avsnitt av Svett & Etikett, mycket njutbart :-)

Matkassen har landat så kylskåpet är förberett med varor till fem middagar. Så otroligt smidigt och jag tycker fortfarande det är värt att betala lite extra för den tjänsten även om man kanske kan handla billigare själv. Men att nån annan planerar maten, handlar och levererar maten - fantastiskt!

Morgondagen bjuder på en hel del aktiviteter. PT-kund på gymmet, kontorsjobb, tillbaka till gymmet för eget pass och sen hem till välförtjänt middag. Alltså behövs det PT-kläder, kontorskläder, dusch&fix-grejer (handduken hänger på tork på PT-kontoret och tur är väl det!), träningskläder för eget pass, mellanmål och tillskott.

Veckan är grovplanerad med träningspass, PT-kunder, instruktörsjobb, kontorsjobb och vila. Jag vet ungefär hur jag har tänkt mig schemat, nu ska jag bara få det att "flyga" också. Det är två fina fyradagarsveckor som väntar tack vare påsken så det blir fyra dagars jobb, fyra dagars ledighet och fyra dagars jobb helt enkelt. Innebär lite extratid för sånt som är roligt och tid att vila lite och ligga på soffan mer än vanligt. Typiskt bra!

Inga kommentarer: